Fusta mini de blugi

Cândva o piesă controversată, fustă mini de blugi o regăsim în garderoba tuturor pasionatelor de modă din zilele noastre. Este chic și versatilă – o poţi purta aproape oriunde îţi doreşti şi cu orice.

Picioarele frumoase pot fi cel mai bine puse în valoare cu ajutorul unei asemenea fuste. Poţi purta fusta atât în ţinute sport, cât şi în ţinute mai sofisticate, diferenţa făcând-o mai ales tipul de încălţăminte ales.

Iată cum să porţi fusta mini de blugi în cele mai trendy ţinute cu accente casual sau de party:

  • Pentru un look casual, însă feminin în același timp încearcă să combini fusta cu un top cu volane şi imprimeu floral. Orientează-te către un top cu dungi albastre, în aceeaşi nuanţă ca a fustei, şi cu flori roşii. Asortează ţinuta unei perechi de sandale cu toc gros, sau unor espadrile cu model interesant. Încearcă să faci mixuri de culori pentru a da o notă chic outfitului tău.
  • Optează pentru o fustă mini de blugi mai evazată pentru un aer jucăuş, lejer, care inspiră la un outfit de Lolita contemporană. Asortează fusta cu o bluză cu dungi orizontale şi cu o pereche de balerini roşii cu vârful ascuţit. Ca accesorii alege nişte cercei de mici dimensiuni sau nişte brăţări suprapuse.
  • Mai poţi asorta fusta şi cu o cămaşă feminină şi o pereche de sandale fără toc, Foarte chic!
  • Fusta mini de blugi mai poate fi purtată şi în ţinutele de plajă alături de sandale cu platformă sau espadrile şi un top de vară cu umerii goi sau cu spatele gol.
  • Pentru un look cu accente rock asortează fusta mini de blugi cu un tricou negru cu trupa favorită şi cu o pereche de cizme scurte sau bocanci. Ca accesorii alege nişte brăţări din piele şi o pălărie neagră tip Fedora.

Fustă mini de blugi poate fi asortată în partea de sus  cu bluze lejere, vaporoase, cu tricouri simple sau cu imprimeuri grafice, iar în partea de jos poţi alege toate tipurile  de încălţăminte de la pantofi cu toc până la adidaşi sau cizme de iarnă. În sezonul de toamnă următor integrează fuste mini de blugi în ţinute cool, alături de cardigane pufoase şi cizme cu un design interesant

Ține cont de stilul personal pentru a obţine cele mai cool ţinute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *