Rochii de petrecere scurte

Fii sufletul petrecerii în cea mai sexy ținută

În zilele noastre, petrecerile au devenit mai mult decât ceea ce obișnuiau să fie până nu demult. Sunt adevărate evenimente sociale în cadrul cărora dorești să îți etalezi cea mai bună postură și cele mai reușite ținute și să fii în centrul atenției.

O apariție cu adevărat spectaculoasă presupune pregătire și planificare în prealabil. O rochie scurtă este cu siguranță alegerea cea mai potrivită când vine vorba de o petrecere, fie ea pe timpul verii sau al iernii. Primul lucru care iasă în evidență atunci când porți o rochie scurtă, sunt picioarele, fără îndoială. Atât pentru cele mici de statură cât și pentru cele pe care mama natura le-a înzestrat cu picioare lungi, o rochie scurtă este o alegere potrivită. Un model jucăuș cu aplicații colorate te va scoate din zona ta de confort și te va introduce direct în spiritul petrecerii!

Un model versatil și potrivit pentru mai multe tipuri de petrecere este cel în culori metalice, festive. Printre cele mai populare rochii de petrecere scurte sunt cele cu reflexe strălucitoare care te vor face să fii în centrul atenției. Accesorizată în mod corect, o astfel de rochie poate fii purtată de la o petrecere în club până la petrecerea de anul nou.O geantă plic și o pereche de pantofi stiletto este combinația câștigătoare care nu va da greș în niciuna dintre situații.

Cu toții știm că sezonul acesta catifeaua e pe val. Și de ce să nu profiți de acest lucru și să porți o rochie din catifea, dar nu orice fel de rochie, ci una stil sacou! Practic, această rochie îți oferă beneficiile unui sacou sub forma unei rochii. Ce poate fii mai sexi decât o rochie de catifea cu nasturi aurii care îți urmează linia corpului și îți expune atât decolteul cât și picioarele într-un mod atrăgător? Asortează ținuta cu niște ciorapi plasă și o pereche de pantofi sau botine cu toc și ești gata de petrecere!

Cele mai râvnite rochii de petrecere scurte în sezonul acesta sunt gata să te îmbrace și să înceapă petrecerea! Poartă-le cu încredere și acest lucru cu siguranță va fii observat de cei din jur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *