Rochii bandage până la genunchi

Rochia bandage este noul trend care a avut o ascensiune uimitoare în ultimii câțiva ani, și datorită faptului că a fost purtată cu succes de către marile vedete de la Hollywood. Citește în continuare pentru a-ți alege modelul preferat!

După cum sugerează și numele, o rochie bandage este o rochie care are aspectul unui bandaj în adevăratul sens al cuvântului, doar că într-un fel foarte fashionable. Datorită acestui aspect, o rochie bandage îți învelește corpul ca o mănușă și se mulează pe cele mai voluptoase forme ale tale. Tocmai aceasta este diferența dintre o rochie foarte mulată care urmează linia corpului și o rochie bandage: materialul. Acesta are o elasticitate aproape ca și cea a unui elastic și pe lângă faptul că se mulează pe corp are și un efect modelator. Fiind atât de strâmtă, va ține bine ascunse acele kilograme în plus de care vrei să scapi. Rochia bandage până la genunchi este piesa de rezistență a întregii ținute, dar dacă îți dorești un look glamuros, adaugă o haină de blană și accesorii din piele. Aceasta ar fii un look perfect de purtat la o petrecere cu pretenții.

Un alt model de rochie bandage este cel format din mai multe tipuri de materiale. În primul rând este materialul elastic, sub forma unor benzi dispuse orizontal, vertical sau diagonal pe rochie, în funcție de model, iar în al doilea rând putem întâlni o multitudine de materiale, de la piele și stofă, la tulle și dantelă. Imaginează-ți doar ce combinație uimitoare poate fii între fâșiile elastice și un material transparent care lasă pielea la vedere!

Dacă te consideri o femeie îndrăzneață care își permite să poarte orice tip de rochie și să își asume riscuri vestimentare, îți recomandăm o rochie bandage care îți expune corpul într-un mod direct, fără alte materiale semi-transparente. Purtând o astfel de ținută, cu siguranță vei întoarce toate privirile.

Această rochie ocupă cu siguranță un loc de top în clasamentul celor mai provocatoare rochii, iar purtând rochii bandage până la genunchi îți asumi faptul că trupul tău va fii pus în evidență într-un mod cât se poate de sexi și de provocator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *