Rochie furou de mătase

Sezonul acesta se poartă mătase

Spre deosebire de alte materiale, mătasea are o notă distinctă, o fluiditate și o strălucire diafană. La prima vedere ar putea părea ca este potrivită doar pentru rochii de seară, dar încearcă să abordezi o ținută compusă dintr-o rochie furou de mătase.

O rochie de mătase poate fii uniforma ta pentru vara aceasta. Datorită faptului că este atât de ușor de purtat, nu ai decât să îți pui o astfel de rochie, să asortezi o pereche de sandale și ești gata de ieșit. Nu doar că te scoate dintr-o încurcătură atunci când nu știi ce să porți, dar îți și pune în valoare corpul într-un fel senzual și atrăgător. O culoare electrică în contrast cu pielea bronzată vor crea un efect wow într-o zi însorită de vară

O caracteristică majoră a rochiei furou este dimensiunea bretelelor. Fiind foarte înguste, acestea dezvăluie toată zona umerilor și a brațelor într-un fel mod relaxat, dar și atrăgător în același timp. Dacă dorești să abordezi o zonă street style, optează pentru o pereche de sandale fără toc și accesorii oversized. O geantă sau o pălărie sunt niște alegeri foarte inspirate pentru a compune o astfel de ținută.

Un material mai prețios și pretențios în același timp este mătasea naturală. O rochie furou de mătase naturală într-o culoare delicată și diafană este rochia perfectă pentru o petrecere cocktail sau pentru o ieșire în club. Accesorizată cu o curea pentru a marca zona taliei și cu o pereche de sandale cu toc subțire, o astfel de rochie va fii cu siguranță în centrul atenției. Însă combinațiile sunt nenumărate: cu aceeași rochie poți compune o ținută gen tomboy dar cu elemente și influențe feminine. O jachetă din jeans și o pereche de botine sau încălțăminte sport sunt cele mai potrivite pentru un outfit complet.

O rochie furou de mătase este o piesă care nu trebuie să îți lipsească sezonul acesta din garderobă. Investește într-o rochie de calitate pe care o poți integra în atât de multe ținute, schimbând doar accesoriile. De la feminin și diafan, până la street style și tomboy, poți aborda toate stilurile accesorizând cu elementele potrivite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *