Pantofi stiletto roşii cu toc

Clasici, sofisticaţi, rafinaţi

Pantofii stiletto, sunt mai mult ca oricând în atenţia reflectoarelor. Nu există eveniment la care să nu zărim măcar o femeie care să poarte asemenea pantofi. Pantofii stiletto roşii au un farmec aparte, iar culoarea aprigă reuşeşte să atragă atenţia asupra picioarelor unei femei mai mult decât o fac alţi pantofi cu toc în nuanţe fade.

Pantofii stiletto roşii cu toc sunt extrem de versatili şi merg purtaţi atât în ţinute de seară cât şi în ţinute de zi. Diferenţa o face modul în care tu îi asortezi (trebuie să fie cu gust) şi ocazia pentru care alegi să îi porţi.

Idei de ţinute:

Una dintre cele mai comode şi interesante combinaţii, potrivită pentru o ieşire casual sau la birou este cea dintre pantalonii boyfriend şi pantofi stiletto rosii. Nu este nimic mai sexy ca alăturarea unei piese androgine cu un accesoriu tipic feminin.

Chiar dacă la birou se cere să ai o ţinută decentă şi sobră, asta nu înseamnă că pantofii roşii nu îşi pot găsi locul acolo. Dimpotrivă, dacă alegi să porţi o ţinută în nuanţe neutre pantofii vor reuşi să o scoată frumos în evidenţă. Trebuie doar să găseşti o linie de mijloc, pentru a nu depăşi limita decenței şi a bunului gust!

Vara avem la dispoziţie o paletă de culori mult mai bogată şi de cele mai  multe ori suntem adeptele color-blockingului. Trebuie să ştii că pantofii stiletto roşii îşi au locul şi în asemenea ţinute. De exemplu, îi poţi combina cu o salopetă galbenă, una roz pal sau una în nuanţe verzi şi mov.

Ca mix de culoare pantofii stiletto roşii de potrivesc de minune cu negru, datorită contrastului. Astfel, poţi opta pentru o ţinută complet neagră pe care să o asortezi cu minunaţii stiletto roşii şi fii pregătită să atragi toate privirile asupra ta. La fel, roşul arată foarte bine dacă este combinat cu alb- va rezulta un contrast splendid. Iar pentru a scăpa de nota clasică a unei ţinute alb-negru, adăugă un strop de culoare cu ajutorul acestor pantofi.

Pantofii stiletto roşii cu toc sunt clasici, eleganţi, rafinaţi, sofisticaţi şi emană multă senzualitate. Suficiente motive pentru a-ţi achiziţiona şi tu unii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *