Pantaloni trei sferturi largi

Pantalonii trei sferturi largi, denumiți și culottes, sunt la foarte mare căutare sezonul acesta. Termenul de culottes a fost folosit în mod normal pentru o piesă vestimentară masculină, purtată de bărbații bogați de la sfărșitul perioadei Renașterii până în secolul 19. Pe vremea ceea, erau niște pantaloni strâmți, până la genunchi, accesorizați cu panglici sau nasturi.

Astăzi, acest termen de cullotes, se referă la o piesă vestimentară strict feminină, și anume la pantaloni trei sferturi largi. Acești pantaloni au fost inventați pentru femeile din epoca Victoriană care practicau echitația. Mai târziu, ei au devenit un articol lejer, care permitea femeilor să aibe diferite activități precum curățenia, grădinăritul, mersul pe biciciletă dar în același timp oferă doamnelor ocazia de a avea o ținută feminină și modernă, deoarece pantalonii culottes arată precum o fustă.

Deși sunt în tendințe, puține femei au curajul să poarte pantaloni trei sferturi largi. Par greu de purtat și de accesorizat, așa că multe dintre noi îi evităm. Dar totul este foarte simplu, pentru că acești pantaloni seamană foarte mult cu o fustă midi în formă de A, așa că pur și simplu asortează-i ca atare.

Ce trebuie să cunoști despre pantalonii trei sferturi largi:

  • Sunt un articol vestimentar foarte modern.
  • Pot fi purtați în diferite ținute, inclusiv cele business casual.
  • Sunt potriviți pentru femeile care iubesc moda.
  • Se potrivesc femeilor slabe și înalte, dar și persoanelor migninone dacă poartă tocuri.
  • Sunt ideali pentru călătorii.
  • Sunt foarte versatili și ușor de accesorizat.
  • Pot fi purtați cu tocuri dar și cu pantofi sport.

Pantalonii trei sferturi largi se pot găsi în diferite lungime, sub genunchi, până la gambă sau până la gleznă. Important este să găsești modelul care ți se potrivește și te avantajează. Textura și croiala sunt foarte importante, pentru că o pereche de cullotes din stofă, drepți se potrivesc pentru birou, iar o pereche largă, din saten sunt ideali pentru o ținută lejeră, de zi cu zi.

Încălțămintea potrivită pentru toate tipurile de pantaloni trei sferturi largi este cea cu platformă sau cu toc. Totuși, dacă ai picioarele lungi, poți purta acești pantaloni și cu balerini, sandale sau teniși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *