Costume pentru femei

Tipuri de costume şi idei de asortare

În ultima perioadă, ţinutele cu accente masculine au fost în mare vogă. Tocmai de aceea, un costum poate deveni o piesă destul de chic pentru ţinuta ta de birou şi nu numai. Dacă ştii cum să îl accesorizezi, îl poţi purta chiar şi într-o ţinută de zi sau una de party.

Costume pentru femei găsim o mulţime. Alege, totuşi, un model cu o croială lejeră într-o culoare deosebită: verde crud, oranj, bej, fucsia. Trebuie ca aceasta să dea personalitate look-ului tău până în cel mai mic detaliu.

Costumul în ţinutele de seară

Optează pentru un costum fucsia, bej, oranj, roşu, galben sau verde – orice culoare vibrantă. Potoleşte look-ul adăugând un top şi nişte pantofi nude. Acest costum va arăta foarte bine dacă este purtat cu pantofi stiletto, sandale cu toc gros sau chiar mocasini din catifea sau balerini cu bot ascuţit.

Pentru o ţinută de seară se va potrivi de minune şi un costum cu croi amplu. Vei fi o apariţie de-a dreptul inedită dacă îl porţi alături de o pereche de sneakersi metalizaţi şi nişte cercei candelabru foarte glam. Pentru partea de sus alege un tricou cu imprimeu grafic. Este o ţinută contrastantă, însă demnă de revistele de modă.

Costumul clasic

Costumul gri, simplu, fără prea multe artificii. Este ideal pentru ţinutele de birou cât şi pentru cele casual chic. Pentru un look modern asociază-l cu o pereche de sneakersi albi şi cu un tricou simplu. Adaugă un colier supradimensionat pentru un look casual care va fura toate privirile.

Pentru birou poartă-l împreună cu botine cu toc kitten şi o cămaşă masculină sau cu pantofi cu toc şi helancă.

Atunci când vorbim de un costum în nuanţe neutre putem lua în considerare asortarea lui cu un top în nuanţe tari.

Costumul deux-piece

Ansamblul compus dintr-un taior şi o fustă creion, realizate din acelaşi material, poate da naştere unui look extrem de feminin. Captează atenţia celor din jurul tău purtând un compleu extrem de şic şi confortabil. Pentru a nu avea o ţinută fadă, optează pentru nuanţe puternice.

Există o mulţime de moduri de a purta un costum. Chiar dacă în garderobă ai un costum banal, încearcă să îl transformi într-o ţinută originală, feminină şi potrivită personalităţii tale cu ajutorul accesoriilor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *