Jachete cu gluga pentru barbati

Iarna poate fi un anotimp foarte capricios, insa daca stiti cum sa profitati de el, poate deveni anotimpul dvs. preferat. Temperaturile scazute, insa si precipitatiile va pot pune in dificultate atunci cand doriti sa alegeti ce sa purtati. Barbatii au la fel de multe optini ca si femeile, insa poate ca cea mai populara si in acelasti timp practica solutie o reprezonta jacheta cu gluga. Din fericire, veti putea gasi o mare varietate, atat din punct de vedere al materialului din care este confectionata cat si din punct de vedere al culorii. Cum facem insa alegerea potrivita avand in vedere varietatea atat de mare de produse?

Cum sa alegem jacheta cu gluga pentru barbati?

Materialul din care este confectionata jacheta este foarte important. Veti fi bucurosi sa aflati ca exista jachete din piele naturala sau ecologica, jachete din material textil, dar si jachete cu gluga din fas. Alegerea depinde si de preferintele personale, insa si de unde veti purta jacheta.

Pentru zilele petrecute la locul de munca, nu trebuie sa alegeti ceva foarte sofisticat. Daca mergeti pe jos sau folositi mijloacele de transport in comun este de preferat sa alegeti o jacheta confectionata dintr-un material impremeabil. Chiar daca atunci cand plecati cerul este senin, in cateva ore poate incepe o ninsoare, sau de ce nu o ploaie puternica.

Gluga reprezinta un accesoriu important deoarece are un rol nu doar decorativ, ci mai ales unul practic. Exista destul de putine persoane care se declara incantate sa poate o caciula, asa ca gluga va poate tine de cald si feri de precipitatii, fara sa fie nevoie de o caciula care sa va strice coafura. Pentru zilele in care afara sunt precipitatii, este de preferat sa evitati gluga care are si blana.

In ceea ce priveste culoarea, este de preferat sa alegeti ceva neutru. Asta nu inseamna insa negru sau gri. Puteti sa alegeti verde inchis sau albastru, insa chiar si rosu. Aceste culori sunt foarte simplu de asortat cu altele. In general, stilul jachetelor este unul casual, majoritatea putand fi purtate atat cu o pereche de blugi, cat si cu o pereche de pantaloni de stofa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *