Pantaloni evazaţi pentru femei

Cum să îi combini pentru a obţine ţinute în ton cu moda

Ştim! Pantalonii skinny sunt mult mai la îndemână atunci când vrei să iei ceva rapid pe tine şi să ieşi din casă, însă în ultima vreme pantalonii evazaţi au revenit în tendinţe.

În ultima vreme, designer precum Tommy Hilfiger, Balmain sau Holland au readus în atenţia noastră pantalonii evazaţi. Din fericire, aceşti pantaloni se potrivesc absolut oricărei siluete, astfel încât nu ai cum să nu îi incluzi în garderobă. Este însă, foarte important să ştii cum să îi asortezi, pentru a nu risca să obţii un look prea retro.

Iată cum să porţi cu succes o pereche de pantaloni evazati pentru femei în sezonul rece:

  1. Poţi purta pantalonii evazaţi cu o cămaşă simplă, albă sau neagră, cambrată pe talie. Adaugă un colier statement pentru a aduce ţinutei factorul WOW şi un palton roşu pentru a aduce puţină culoare ţinutei. Poartă pantalonii cu botine cu toc mediu, gros, şi nu uita să adaugi şi elemente ideale sezonului de toamnă-iarnă precum: o eşarfă sau o pălărie.
  2. De asemenea, mai poţi purta pantalonii evazaţi cu helănci pe gât în nuanţe calde, precum: cărămiziu, măsliniu, galben muştar, potrivite sezonului de toamnă. La fel, adaugă o pereche de încălţăminte cu toc, un palton şi poate nişte mănuşi care să îţi ţină de cald.
  3. Dacă ai o siluetă slăbuţă şi înaltă atunci poţi purta pantalonii evazaţi cu un pulover supradimensionat. Acest outfit te va ajuta să obţii un look casual, ideal pentru zilele în care vrei să porţi ceva comod şi să arăţi bine.
  4. În cazul în care plănuieşti o ieşire de seară cu prietenele într-un bar sau club, atunci pantalonii evazaţi cu talie înaltă împreună cu un top scurt cu paiete reprezintă combinaţia cu care vei da lovitura. O pereche de stiletto, un ruj roşu, un palton cu tentă masculină şi vei arăta minunat.
  5. Pentru un look de birou, cel mai bine asortezi pantalonii evazaţi cu un blazer masculin şi cu o pereche de botine cu toc înalt, pentru a oferi o notă feminină acestui look.

Sezonul acesta, pantalonii evazaţi sunt alegerea perfectă pentru orice femeie pasionată de modă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *