Trenciuri pentru gravide

Sfaturi și idei

Cine spune că nu poți fi frumoasă și feminină atunci când ești gravidă? Este suficient să cunoști câteva reguli simple care te vor ajuta să obții ținute elegante și moderne. Noi credem că orice femeie, atunci când este însărcinată, ar trebui să se mândrească cu formele sale apetisante și să își pună în valoare corpul. Din păcate, în această perioadă, majoritatea femeilor poartă haine largi și sunt neîngrijite. Chiar dacă corpul tău trece prin anumite shimbări acest lucru nu înseamnă că uiți de tine. Dimpotrivă, există nenumărate magazine care oferă haine pentru gravide, potrivite pentru toate sezoanele.

Pentru zilele răcoroase sau chiar și pentru cele friguroase de iarnă, noi îți recomandăm să porți trenciuri pentru gravide. Și pentru că acum ești într-o perioadă atât de frumoasa, noi nu credeam că ar trebui să îți camuflezi trupul în culori închise și plictisitoare. Chiar dacă negru este o opțiune atât de comodă, nu înseamnă că trebuie să te limitezi la el.

Noi spunem să ai curaj și să îți etalezi silueta în trenciuri colorate cu diverse imprimeuri și croiuri interesante. Desigur alege modele suficient de largi care să îți ofere libertate de mișcare. Indiferent de numărul kilogramelor pe care le-ai acumulat, trenciurile pot fi purtate cu rochii vaporoase, de lungime medie sau lungi până în pâmânt, sau cu alte piese vestimentare feminine. Potrivite pentru femeile gravide sunt rochiile largi maxi, rochiile A-line și cele tip cămașă.

Trenciul este o alegere foarte bună deoarece se închide cu cordon. Acest lucru înseamnă că poți să îl porți atât desfăcut cât și închis, depinzând în mare parte de vremea de afară și de locul unde mergi. Dacă ești invitată la evenimente mai elegante, încălțămintea cu vârf ascuțit și tocurile nu ar trebui să lipsească din ținutele tale. Aceste încălțări te vor face să pari mai suplă și mai înaltă, deci nu este de mirare că vedem atâtea femei gravide cu tocuri, bineînțelesc modele comode.

Indiferent de sezonul de afară, orice femeie însărcinată ar trebui să aiba în garderoba sa trenciuri pentru gravide. Ele sunt versatile, comode și se potrivesc aproape cu orice tip de ținută. Iar dacă alegi un model nonconformist și amuzant, cu siguranță vei putea să îl porți și după ce naști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *