Paltoane lungi de damă

Paltoanele lungi, cu o croială simplă şi dreaptă, nu mai sunt de mult timp rezervate exclusiv ţinutelor elegante. În ultima vreme, le-am putut vedea tot mai des la vedete, bloggerite faimoase, trendetteri şi arată cum nu se poate mai bine.

Există o mulţime de paltoane lungi de damă care pot fi incluse cu succes în orice stil vestimentar.

Un palton lung este chiar o investiţie excelentă, având în vedere că este în trend de mulţi ani şi poate deveni piesa ta favorită pe perioada iernii şi de acum încolo.

Iată cum să porţi un palton lung pentru a obţine un look la modă.

Ţinuta casual chic

  1. Optează pentru un palton lung într-o nuanţă pudrată de gri sau crem şi asortează-l cu o pereche de blugi cu croială dreaptă şi cu nişte botine în nuanțe metalice. Asortează ţinuta cu o bluză din mătase, care să curgă pe lângă corp. Este o ţinută de zi, însă inspiră eleganță şi rafinament.

Ţinuta sporty casual

  1. Ce spui de un palton lung negru? Este varianta perfectă dacă vrei să ai o piesă pe care să o incluzi în cât mai multe ţinute. Asortează paltonul cu o pereche de pantaloni din velur şi cu nişte sneakersi. O bluză cu imprimeu grafic şi o şapcă într-o culoare neutră vor completa perfect ţinuta. Pe post de accesorii optează pentru nişte brăţări suprapuse şi un rucsac din piele.

Ţinuta de birou

  1. Paltonul lung este piesa ideală pentru zilele geroase de iarnă în care trebuie să mergi pe jos la birou. Împreună cu un pulover pe gât, nişte blugi simpli şi cizme cu blană face o pereche extraordinară. Nu uita de accesoriile esenţiale pentru sezonul rece: mănuşi, pălărie/căciulă şi eşarfa.

Ţinuta elegantă

  1. Trebuie să mergi seara la un eveniment, iar afară este atât de frig încât cu greu îţi faci curaj să ieşi din casa purtând clasica little black dress? Nu este cazul să îţi faci probleme. Cu o pereche de cizme înalte, peste genunchi şi cu un palton lung aceasta ţinută va fi completă.

Singurul aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi să porţi un palton lung este materialul acestuia şi ocazia pentru care îl porţi.

Care este ideea ta de ţinută cu această piesă vestimentară?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *