Corsete gotice

Piesele ideale pentru firile rebele

Corsetul este o piesă vestimentară senzuală, creată pentru accentuarea taliei şi pentru oferirea siluetei perfecte: silueta clepsidră.

Încă de la începuturi, corsetele erau recunoscute pentru rigiditatea şi senzualitatea lor. Acestea reprezentau piesele-cheie ale show-urilor incendiare ţinute de Madonna în anii ’90.

Dacă ai o personalitate rebelă, puternică atunci trebuie să ştii că un corset gotic poate fi alegerea perfectă pentru tine.

Cum să porţi corsetele gotice?

În primul rând, trebuie să ştii că un corset gotic nu poate fi integrat în ţinutele de zi. Doar dacă, desigur, intenţionezi să nu îţi dai paltonul jos. Este potrivit doar pentru anumite evenimente de seară, însă nu pentru ocaziile rafinate, de tipul black-tie.

Un concert rock de neuitat

Spre exemplu, un concert rock este ideal pentru a purta un corset gotic. Asortează-l cu o pereche de jeanşi super mulați sau cu o pereche de pantaloni de piele şi cu nişte cizme cu platformă sau cu pantofi cu toc înalt. Optează pentru un machiaj discret. Cu siguranţă toate reflectoarele vor fi pe tine.

Vrăjitoarea cea rea sau pisicuţa sexy?

Unele corsete gotice sunt mai potrivite şi pentru serile tematice. Dacă trebuie să participi la o petrecere cu o tematică“dark” atunci poţi avea în vedere o ţinută cu un corset gotic. Indiferent că vrei să fii o vampiriţă sexy, vrăjitoarea cea rea sau pisicuţa neagră – nu ezita să îţi construieşti ţinuta în jurul corsetului gotic. Este ideal pentru petrecerea de Halloween!

You’ve been a bad, bad boy..

Dacă plănuieşti o seară incendiară pentru iubitul tău, îndrăznește și poartă un corset gotic. Adaugă un colier cu accente vintage, într-o nuanţă misterioasă de smarald, sau rubin. Completează cu nişte pantofi cu toc şi sau cu niște cizme înalte peste genunchi! Cu siguranţă iubitul tău va fi surprins.

Şedinţa foto profesionistă

Corsetul gotic poate fi, de asemenea, ideal pentru o şedinţă foto ca la carte. Poartă-l cu o fustă vaporoasă cu trenă transparentă şi cu o pereche de cizme foarte înalte – peste genunchi. Adoptă o atitudine pe măsură şi poţi deveni un adevărat personaj de poveste.

Moda de inspirație gotică este recunoscută prin culorile închise și puternice: negru, roșu închis, albastru închis, violet, culori care simbolizează individualitatea și sexualitatea.

Ideea este că prin definiţie corsetul gotic este o piesă provocatoare. Pentru momentele în care vrei să fii sexy şi vrei să îţi evidențiezi latura de bad girl, nu ezita să alegi un corset gotic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *