Hanorace cu glugă

Poartă-le în ţinute moderne

Chiar dacă până acum hanoracele erau destinate sălilor de sport şi zilelor relaxate petrecute în parc, în ultima vreme designeri precum Givenchy sau Kenzo au reinventat această piesă vestimentară, transformând-o într-una din cele mai cool şi fashion piese vestimentare.

Hanoracul cu glugă este ideal pentru perioada de tranziţie dintre sezoane. Este confortabil şi poate adăuga un plus de căldura unei ţinute.

Hanorace cu glugă pentru bărbaţi

Bărbaţii sunt cei mai mari adepţi ai stilului vestimentar casual sau sport, motiv pentru care hanoracul reprezintă o piesă esențială. Se poate purta cu blugi, pantaloni chino sau pantaloni de trending.

Nu este recomanat să porţi hanoracul la locul de muncă, doar în cazul în care nu ai reguli vestimentare foarte stricte.

În partea de sus poţi purta hanoracul ca atare, sau în combinaţie cu o vestă casual sau alte tipuri de jachete casual. Gluga hanoracului trebuie lăsată în afară!

Hanorace cu glugă pentru femei

Cea mai la îndemână modalitate pentru femei de a purta un hanorac rămâne alături de blugi. Fie că optezi pentru blugii rupţi, blugii clasici, în nuanţe de negru, albastru sau alb, aceştia sunt ideali pentru primele zile ale toamnei sau pentru sezonul de primăvară.

Pentru ţinute şi mai interesante poartă o geacă din denim sau o cămaşă în carouri prinsă neglijent la mijloc.

Dacă eşti suficient de îndrazneață poţi include hanoracul cu glugă şi în ţinute cu tentă casual-chic. Ia-l cu tine în ţinutele de party cu fuste mini din piele sau denim şi cizme scurtă sau în combinaţie cu blugi skinny şi bocanci military!

Se poate integra foarte bine în următoarele combinaţii:

  • O fustă midi de piele şi ghete biker sau adidaşi
  • O fustă plisata cu accente metalice şi tenişi în aceeaşi nuanţă
  • Fusta neagră din tulle, hanorac negru cu glugă fără alte aplicaţii şi tenişi albi
  • Fusta midi asimetrică şi sandale cu toc înalt

Dacă vrei să te îmbraci precum fashionistele de pretutindeni, combinaţiile de mai sus trebuie să le urmăreşti. În caz contrar, aplica reţeta simplă: blugi, hanorac şi adidaşi. Vei merge la sigur!

Esenţial în garderoba oricui, hanoracul este piesa ideală pentru ţinute lejere şi moderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *