Blugi negri pentru femei

Clasici şi atemporali

Ţinutele cu blugi negri sunt adecvate pentru cea mai mare parte a anului, mai puţin în zilele caniculare de vară. Să nu mai menţionăm că sunt perfecţi pentru orice stil vestimentar şi pentru orice ocazie. Se pliază pe multe personalităţi, sunt practici şi mereu de încredere în momentele în care nu ştim exact ce vrem să purtăm într-un anumit moment.

Ideea este că o pereche de blugi negri pentru femei pot fi de mare ajutor într-o mulţime de situaţii.

Iată cum îi porţi:

În combinaţia clasică alb-negru. Astfel, blugii negri se vor potrivi de minune cu o bluză sau cu un tricou alb, peste care să adaugi o jachetă de piele. Cele două non-culori dau naştere unei combinaţii super-cool şi se completează de minune în crearea unui look simplu şi fresh, ideal atât pentru ţinutele relaxate, cât şi pentru cele cu o notă mai fancy. Totul ţine de accesorizare. Ideea este că orice ai alege, nu ai cum să dai greş cu acest mix.

All-black este un ansamblu sexy pentru orice femeie. Negrul are capacitatea de a da încredere în sine şi de a scoate în evidenţă personalitatea puternică a oricărei femei. Este un amestec clasic, modern şi nu are cum să fie trecut cu vederea. Dacă totuşi ţi se pare o combinaţie prea fadă, îndrăzneşte să completezi cu nişte pantofi nude sau coloraţi.

Poţi purta blugii negri în ţinute cu influenţe rock, împreună cu nişte cizme scurte şi cămăşi din denim încheiate doar la câţiva nasturi. Completează cu nişte acceosorii în nuanţe argintii şi cu o jachetă de motociclist scurtă.

Blugi negri crop sau cu aspect nefinisat sunt ideali să îi porţi la birou, alături de pantofi Oxford, cu cizme scurte sau cu pantofi cu toc. Merg de minune şi în ţinutele casual alături de sneakersi şi tricouri simple. Îi poţi purta cu pulovere sau hanorace sport, însă dacă vrei să îi incluzi în ţinute elegante, poartă-i neapărat cu cămăşi realizate din materiale luxuriante şi cu pantofi cu toc.

Pentru un look demn de Fashion Week, poartă blugii negri cu saboţi decupaţi cu un design cool, cu un pulover de toamnă, alături de o curea cu o cataramă metalică supradimensionată.

Cheia succesului ţinutelor cu blugii negri este asortarea lor cu articole vestimentare contrastante care să îi scoată în evidenţă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *