Geacă de piele pentru damă cu blăniţă

Blănița – detaliul perfect al unei ţinute de iarnă chic şi călduroase

Geaca de piele este probabil cea mai iubită şi purtată piesa vestimentară din garderoba oricărei femei. Poate fi purtată în variate ţinute, de la cele compuse din blugi şi tenişi, până la cele cu rochii sau salopete elegante.

Iar atunci când vine vorba de geacă de piele pentru damă cu blăniţă – o adevărată plăcere! Cui nu îi place să îşi afunde degetele în blănita ultra pufoasă a unei geci de piele? În plus, blănita transformă aceasta geacă în piesa ideală pentru sezonul rece. Iar asta este minunat, având în vedere că de obicei momentul de glorie al gecii de piele este în anotimpurile de tranziţie.

Iată şi cum să porţi geacă de piele cu blăniţă pentru un look modern:

  1. Poarta geaca împreună cu o fustă mini din denim cu imprimeu floral şi cu cizme înalte peste genunchi. Pe sub geacă adăugă un pulover tricotat. Este o combinaţie casual-chic foarte cool.
  2. De asemenea, aceasta geacă poate arăta foarte bine şi într-o ţinută all-black compusă dintr-o salopetă lungă în asociaţie cu pantofi cu toc. Îți va ţine de cald şi va da o notă chic întregului ansamblu.
  3. O altă combinaţie modernă este: geaca de piele dama cu blană împreună cu o pereche de blugi basic, un pulover din caşmir, o geantă de umăr şi o pălărie Fedora.
  4. Sau de ce să nu faci o combinaţie nonconformistă pentru o ieşire în club? Combina geacă de piele cu blană cu o pereche de pantaloni scurţi din piele, cizme înalte peste genunchi şi o cămaşă cu nota masculină.
  5. O poţi include chiar și în ţinuta cu care alegi să mergi la sală, astfel. Adaugă geaca de piele peste o pereche de colanţi fitness negri, peste care ai adăugat un top sport şi un cardigan lung. În acest fel, vei da ţinutei o notă deosebită, oferită de jacheta de piele, şi în plus, vei avea un oufit mult mai călduros.

Atunci când vrei să adaugi garderobei tale de iarnă un element sexy, o geacă de piele cu blăniţă poate fi foarte cool. Poţi apela chiar şi la layering pentru a obţine ţinute mai călduroase şi mai interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *