Geanta office din piele naturală

O femeie poate fi uşor caracterizată după geanta pe care o poartă

Gențile office din piele naturală reprezintă cea mai recentă tendință în ceea ce privește accesoriile business. Însă găsirea unei genţi office din piele naturală ar putea fi dificilă, deoarece trebuie să existe un echilibru perfect între profesional, șic, dar nu prea sexy. Geanta aleasă ar trebui să reflecte personalitatea ta şi de asemenea, să dicteze abordarea ta profesională.

O geanta office realizată din piele naturală reprezintă cea mai bună alegere pentru o ținută profesională, având în vedere că pielea este un material rezistent, motiv pentru care o asemenea geantă te poate ține foarte mult timp. Cu alte cuvinte, un asemenea accesoriu este o bună investiție pe termen lung.

Geanta office din piele naturală. Modele în vogă:

Gentile tote din piele cu mâner metalic.

Cu o asemenea geanta poţi da o notă glam oricărei ţinute de birou. Alege un model spaţios, care să îţi permită să îţi cari atât lucrurile esenţiale, precum şi un laptop. Interiorul genţii trebuie să fie bine căptuşit şi compartimentat, astfel încât să îţi poţi păstra lucrurile bine organizate.

Geanta bucket din piele (de tip sac, cu baza rotundă, care se strânge la gură). Prezentă în trenduri şi foarte modernă, aceasta este un accesoriu care dă oricărei ţinute o notă chic. Este perfectă pentru a-ţi căra în ea lucrurile esenţiale, un carneţel, cheile şi telefonul. Poate fi geanta ideală pentru zilele în care vrei să mergi de la birou direct la un party cu prietenii.

Servieta din piele naturală are combinaţia potrivită de feminitate şi funcţionalitate şi îţi oferă suficient spaţiu pentru a găzdui câteva dosare, produse de machiaj, un laptop. Servietele de birou sunt încăpătoare, elegante şi sunt disponibile într-o paletă de culori superbe. Poţi opta pentru o servietă care vine cu fețe căptușite pentru a îţi menține lucrurile în siguranță. O servietă bine compartimentată îţi oferă libertatea de a păstra lucrurile complet organizate. Curelele de umăr reglabile îţi oferă libertatea de a regla servieta în funcție de ţinuta pe care alegi să o porţi: pe umeri, sau mai bine, cureaua detașabilă îţi permite să porţi servieta în mână.

Geanta este accesoriul care completează o ţinută office, având puterea de a o schimba în totalitate. O geantă office bine aleasă va scoate în evidenţă stilul, personalitatea şi eleganta unei femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *