Pantaloni pentru bărbaţi

Modele de pantaloni pe care trebuie să le ai în garderobă

Este important ca atunci când îţi cumperi o pereche de pantaloni, aceştia să îţi avantajeze corpul şi statura, însă să se încadreze şi în tiparele de modă.

Deoarece magazinele de modă îţi pun la dispoziţie o gamă cât mai variată de pantaloni, pentru a-ţi face alegerea mai uşoară, îţi spunem care sunt cele mai trendy modele de pantaloni pentru bărbaţi.

Pantalonii slim

În funcţie de culoare şi de model, aceşti pantaloni pot fi purtaţi în orice moment al zilei. La locul de muncă alege să porţi nuanţe închise, iar pentru ieşirile casual optează pentru culori deschise sau calde: bej, albastru deschis, roşu deschis, galben muştar, verde măsliniu. Tricourile simple şi sacourile slim vin perfect în completarea unei ţinute chic cu pantaloni slim.

Pantalonii chino

Sunt de departe cei mai versatili pantaloni pe care îi poate deţine un bărbat. Sunt mult mai eleganţi şi mai lejeri decât pantalonii slim şi pot fi purtat atât la birou, la o seară de fotbal cu amicii sau la o întâlnire romantică. Pantalonii chino se găsesc într-o gamă largă de nuanţe, sunt realizaţi din 100% bumbac şi nu au pense. Pot fi asociaţi cu cămăşi, tricouri, blazere, pantofi sau tenişi.

Blugii

Sunt la mare căutare, iar combinaţiile cu blugi sunt cele mai des întâlnite. În funcţie de preferinţe optează pentru nuanţe deschise sau închise însă ţine cont şi de conformaţia ta. Poţi purta jeanşii atât cu tricouri casual cât şi cu cămăşi elegante, cu pantofi Oxford sau cu adidaşi, pentru că îţi vor da un aer modern de fiecare dată.

Pantalonii sport

Chiar dacă de multe ori întâlnim bărbaţi care poartă pantalonii sport în ţinutele de zi cu zi, nu este tocmai ok. Pentru a demonstra că ai stil, trebuie să îţi alegi momentele în care să porţi acest tip de pantaloni: la o plimbare cu căţelul, un meci de fotbal, o ieşire casual, relaxată. Asociază de fiecare dată pantalonii sport cu pantofi sport, tenişi, ghete scurte şi cu geci cu tentă sport, cardigane tricotate sau tricouri slim fit. Look-ul tău trebuie să pară nestudiat, nu neglijent.

Pantalonii eleganţi

Perfecţi pentru petreceri sofisticate, evenimente glam şi întâlniri de afaceri. Este de prisos să mai spunem că îi poţi purta doar cu articole vestimentare în aceeaşi notă: elegante!

Acestea sunt cele mai importante modele de pantaloni pe care trebuie să le deţină un bărbat.

Dacă deja deţii aceşti pantaloni putem spune că ai garderoba completă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *