Fuste cloș vintage

Ţinute moderne de inspiraţie vintage

Pentru iubitoarele de modă, fustele cloș, cochete, inspirate din moda anilor ‘50 sunt un must-have în ultima vreme. Destul de pretenţioase, fustele cloș vintage nu pot trece neobservate dacă sunt asortate corect.

Fusta cu o croială largă, în formă de clopot se potriveşte oricărui tip de siluetă. Astfel, dacă eşti în căutarea unei fuste care dă senzaţia unei siluete ideale fusta cloș este exact ceea ce ai nevoie în garderoba ta.

Însă, iată ce fuste cloș vintage trebuie să purtăm sezonul acesta pentru a obţine acel aspect retro caracterizat de feminitatea şi senzualitatea anilor de mult trecuți.

Optează pentru o fustă cloș simplă, pe care să o asortezi cu un blazer cu nasturi. Adăugă ţinutei un clutch cu animal print şi o pereche de balerini cu imprimeu identic.

Pentru un look cu adevărat vintage mai poţi asorta fusta cloș cu un top masiv, supradimensionat sau cu un pulover pufos. Puloverul nu face altceva decât să adauge un vibe gingaş ţinutei tale, fiind ideal pentru realizarea unui outfit foarte feminin. În plus, în ultima vreme asemenea look-uri au fost promovate chiar şi de către casele mari de modă.

Fusta cloș vintage aduce un aer misterios, senzual, persoanei care o poartă. Asociază fusta cu un top de tip crop pentru crearea unui look foarte feminin. Completează ţinuta cu o pălărie cu bor larg şi cu o pereche de pantofi cu toc kitten.

Pentru un look retro alege o fustă cloș cu imprimeu tartan. Asorteaz-o cu o helancă şi cu o pereche de pantofi cu toc mediu. Adăugă o pereche de cercei tip creolă şi vei avea o ţinută completă. O poţi purta la birou sau la o ieşire de seară cu prietenele.

Mergi pe un stil clasic, parizian asortând fusta cloș de inspiraţie vintage cu un pulover şi cu un guler de blană foarte chic. Adaugă o pereche de cizme peste genunchi, într-o nuanţă deosebită pentru o pată de culoare. Aceasta ţinută te va transforma într-o apariţie extrem de stilată.

Fusta cloș vintage este în mod cert una din piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei stilate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *