Rochie tip cămașă pentru club

Rochia cămașă este o piesă vestimentară esențială in garderoba oricărei femei. Ea ne duce cu gândul la ținute boeme și lejere, dar totuși poate fi purtată și în club. Este genul de rochie care este mereu în trend, tocmai de aceea este o investiție bună.

Deși rochia cămașă se potrivește cel mai bine unui stil casual, alături de sandale fără toc sau teneși, ea poate fi ușor asortată și cu pantofi cu toc și accesorii elegante dacă dorești o ținută mai elegantă. Dacă vrei să porți o rochie tip cămașă pentru club, important este să îți îndrepți atenția către o accesorizare corectă.

Poți să alegi o rochie cămașă cu guler care se poate asorta cu un colier statement. Dacă rochia este simplă și nu are guler, atunci mizează pe o pereche de cercei tip candelabru. Deoarece este o piesă inspirată din stilul masculin, este important să o asortezi mereu cu articole feminine. Încearcă să eviți un look androgin unde nici măcar un ruj roșu nu te va mai salva.

Cureaua poate fi o opțiune interesantă atunci când porți o rochie tip cămașă pentru club. Alege curele din piele, subțiri cu printuri interesante care te vor ajuta să îți evidențiezi talia. Dacă îți dorești ca ținuta ta să aibe un vibe mai urban poartă o geacă de piele deasupra.

Indiferent de ce fel de accesorii, bijuterii și pantofi alegi este ușor să îți dai seama că rochia tip cămașă se potrivește oricui. Este o piesă vestimentară versatilă, lejeră, care se poate încadra atât în stilul romantic, minimalist sau de club. Este ușor de adaptat și cel mai mare avantaj al său este confortul.

Rochia tip cămașă avantajează orice femeie, indiferent de tipul de corp, înălțime sau forma feței. Poart-o mereu cu o curelușă care va atrage atenția în jurul taliei. Dacă vrei să ai un aer mai senzual, poți lăsa câțiva nasturi descheiați.

Data viitoare când mergi în club, noi îți recomandăm să porți rochia cămașă. Atunci când nu știi cum să o asortezi poți să te inspiri de la bloggerițele cunoscute din țară. Ține minte că ținuta pe care o alegi te reprezintă și te ajută să îți formezi o anumită imagine în fața celorlalte persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *