Espadrile cu platformă

Întâmpină vara cu stil

Espadrilele sunt noua senzație a verii și probabil ești familiarizată deja cu acest stil. În continuare te invităm să descoperi care sunt cele mai hot modele ale momentului și să îl alegi pe cel care ți se potrivește!

Espadrilele sunt acea încălțăminte cu influențe boho-chic, de obicei din piele întoarsă sau din pânză care au talpa confecționată din acea împletitură de sfoară foarte populară și ușor de recunoscut. Datorită acestor materiale naturale și totodată foarte ușoare, espadrilele sunt încălțămintea perfectă pentru vară, iar dacă alegi un model de espadrile cu platformă vei da o notă feminină și stylish outfiturilor tale.

Unele dintre cele mai comune modele de espadrile cu platformă sunt cele de tip sandale, ale căror talpă o imită cu succes pe cea ortopedică, fapt care le va face și mai confortabile și versatile. Chiar dacă platforma este una înaltă, materialele din care sunt confecționate fac din espadrile niște încălțări foarte comode și ușoare în același timp.

Dacă porți espadrile cu platformă pentru a obține câțiva centimetri în plus la înălțimea ta, îți mai putem oferi un mic sfat care te va ajuta să profiți la maxim de această încălțăminte: caută modele în nuanțe de bej sau nude, apropiate de culoarea pielii astfel încât să obții un efect de alungire și mai accentuat, bazat până la urmă pe o iluzie optică.

Alternativa perfectă la o pereche de espadrile cu platformă înaltă este un model cu platformă mai joasă, numai bun pentru plimbări lungi și vacanțe relaxante. De obicei, aceste platforme nu depășesc înălțimea de cinci centimetri și au aceeași grosime din față până în spate, fiind defapt o talpă mai groasă.

Modelul acesta de platformă este foarte confortabil și ușor iar dacă alegi o nuanță neutră combinațiile pe care le poți face sunt nenumărate. De la debutul verii până în primele zile de toamnă, espadrilele își vor face treaba cu succes și vor înfrumuseța fiecare outfit pe care îl vei purta fiind un adevărat punct de interes în ținutele tale.

Espadrilele sunt în mare vogă sezonul acesta și preconizăm că vor rămâne pentru multă vreme de acum înainte mulțumită confortului și stilului fără vârstă, motiv pentru care trebuie să le ai și tu în garderobă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *