Adidaşi din piele întoarsă

În ultima vreme, încălţămintea din piele întoarsă a luat cu asalt rafturile magazinelor. Vorbim de pantofi cu toc, sandale, botine, adidaşi. Pentru că preferăm cu toţii ţinutele cât mai comode, adidaşii din piele întoarsă reprezintă opţiunea perfectă pentru outfiturile relaxate, chiar și pentru cele cu o notă chic. Aşa că astăzi vă vom prezenta câteva moduri în care puteţi purta adidaşii din piele întoarsă.

Chiar dacă te gândeşti că pielea întoarsă este mai greu de întreţinut şi ai tendinţa de a te feri de aceasta, încearcă totuşi să o incluzi în dulapul tău cu pantofi. În plus, pe piaţă întâlneşti o mulţime de soluţii cu care poţi întreţine adidaşii din piele întoarsă, prelungindu-le astfel durata de viaţă.

Idei de asortare pentru femei

O pereche de adidasi din piele întoarsă este ideală pentru ţinutele vestimentare cu un aer ladylike care exprimă feminitate, eleganță şi delicateţe. Pune accent pe rochii şi fuste midi, piese vestimentare cu aplicaţii delicate sau din materiale cu aer de prinţesă, nuanţe pastelate sau vibrante şi accesorii statement. Acești adidaşi vor condimenta, cu siguranţă, un asemenea outfit.

De asemenea, poţi merge la sigur şi poţi asorta adidaşii din piele întoarsă cu blugi, pantaloni chino, culottes sau cu pantaloni sport. Posibilităţile sunt nenumărate.

Idei de asortare pentru bărbaţi

Chiar dacă eşti adeptul stilului sport, încearcă să adaugi adidaşii din piele întoarsă şi în ţinute cool, în ţinute la modă şi contrastante. De exemplu, încearcă să aduci un element de noutate în ţinutele tale, prin asortarea adidaşilor din piele întoarsă cu pantaloni chino şi cămăşi în carouri, sau prin asortarea lor cu blugi la care să adaugi o pereche de bretele şi cu o cămaşă smart-casual.

Încearcă, totuşi să nu asortezi adidaşii cu pantaloni eleganţi sau cu alte elemente ultra-glam. Sunt potriviţi mai degrabă pentru ţinutele casual şi smart-casual, aşadar încearcă să îi păstrezi în această zonă.

Este foarte simplu să porţi o pereche de adidaşi din piele întoarsă. Modalităţile de asortare sunt aceleaşi ca în cazul adidaşilor simpli, trebuie doar să ai ceva mai multă grijă în ceea ce priveşte întreţinerea lor pentru a nu se uza prea rapid. Încearcă să nu îi porţi când plouă sau când este vreme capricioasă şi curăţă-i după fiecare purtare, iar în cazul acesta cu siguranţă vei putea să porţi adidaşii multe sezoane de acum înainte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *