Teniși Nike cu platformă

Mixează un stil modern cu unul sport

Încălțămintea sport este una dintre cele ma populare, care se regăsește în orice garderobă, indiferent dacă ești o persoană mai activă sau nu.

Încă de la lansarea pe piață în urmă cu mai bine de cincizeci de ani, încălțămintea Nike s-a bucurat de un real succes, chiar dacă inițial era produsă și comercializată sub o altă denumire. Având mai bine de jumătate de secol de experiență în spate, acest brand a învățat să întâmpine nevoile clienților, venind constant cu modele noi, căutând să le perfecționeze pe cele în lucru și oferind un produs final care să acopere o piață cât mai largă.

Având aceste principii la temelie, un model revoluționar care a avut parte de o ascensiune nemaipomenită este modelul de tenisi Nike cu platformă. Un stil distinct, ușor de recunoscut și foarte popular este și cel cu denumirea de Nike AirMax care are ca și trăsătură specifică tocmai această platformă.

Rolul platformei, mai ales în cadrul unui tip de încălțăminte sport este de a oferi un confort sporit și un grad ridicat de relaxare a piciorului, mai ales atunci când practici un sport și ai nevoie de toată concentrarea și de condiții cât mai favorabile.

Tenișii Nike cu platformă întâmpină nevoia aceasta de a te simți relaxat și de a atenua pe cât posibil orice durere de picioare datorată practicării unui sport, atât în timpul antrenamentelor cât și în timpul jocului efectiv. Cel mai popular sport unde o astfel de pereche de încălțăminte este bine-venită este basketul. Acesta presupune multă alergare și multe sărituri, care supun picioarele la un stres și efort suplimentar. Datorită platformei, aceste efecte pot fi atenuate iar tu te vei simți apt și într-o formă de zile mari.

Fiind atât de populari și având atâtea calități, tenișii Nike cu platformă au depășit limitele sălii de sport sau ale terenului de antrenament și pot fi purtați și în ținute de zi cu zi. Alături de clasicii jeanși și cu un tricou, sau cu o pereche de joggers și o cămașă casual, acești teniși vor da o notă relaxată și modernă outfitului pe care îl porți. Poți alege dintr-o mulțime de modele care vin într-o mare varietate de culori, cu platformă mai joasă sau mai înaltă.

O pereche de teniși Nike cu platformă face parte din elementele care trebuie să se regăsească în orice garderobă de bază, motiv pentru care acum este momentul să investești într-o pereche dacă nu ai făcut-o deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *