Cum să porţi cămăşi în carouri

Combinații cool, pentru toate anotimpurile

Cămaşa în carouri, cu un iz masculin, poate fi cea mai bună alegere pentru orice femeie. Este ideală în zilele în care vrei să porţi o ţinută relaxată, însă plină de stil.

Chiar dacă ne trimite cu gândul la adolescenţii rebeli ai anilor 90, această cămaşă a devenit astăzi o piesă destul de chic, care poate fi încadrată chiar şi în ansambluri vestimentare cu o tentă glam.

Cum să porţi cămăşi în carouri? Inspiră-te din următoarele combinaţii vestimentare:

Cămaşa în carouri + blugi

Este o combinaţie clasică, simplă, comodă, un stil perfect pentru zilele în care vrei să ai o ţinută foarte lejeră. Poţi completa cu nişte tenişi sau bocanci military.

Cămaşa în carouri + fusta

Cu siguranţă te-ai mai gândit la această combinaţie. Este chic, feminină şi te poate ajuta să obţii un look modern şi interesant. Cămaşa se va potrivi foarte bine cu o fustă cloș din piele. Nu uita să bagi cămaşa în fustă pentru un efect de alungire.

Cămaşa în carouri + sacou

Aceasta combinaţie este ideală pentru o ţinută de birou, însă chiar şi pentru o ieşire cu prietenii.

Pentru birou, încearcă să păstrezi ţinuta pe o linie simplă, cu accesorii subtile.

Pentru o ieşire în oraş, poţi adăuga un accesoriu opulent, precum un colier supradimensionat sau nişte cercei de mari dimensiuni. În acest fel, ţinuta ta va fi transformată dintr-una casual, într-una cu o notă sofisticată.

Cămaşa în carouri + pulover

Pe perioada iernii, trebuie să te bazezi pe layering. Aşadar, o ţinută interesantă, însă care îţi va ţine şi de cald este cea compusă dintr-o cămaşa în carouri, deasupra căreia să adaugi un pulover tricotat.

Vei avea un aer chic şi trendy!

Aşadar, o camasa in carouri trebuie să se afle undeva, într-un colţişor al dulapului tău deoarece pare să nu se demodeze vreodată.

Este timpul să o scoţi de la naftalină şi să încerci să obţii nişte ţinute demne de revistele de modă. Pentru mai multă inspiraţie, poţi să ”furi” idei de la bloggerițele faimoase sau de la celebrităţi.

În caz contrar, creează-ţi propriul stil şi întoarce privirile tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *