Blugi boyfriend rupţi

Modeni şi cool

Există o întreagă dezbatere în ceea ce priveşte purtarea blugilor boyfriend rupţi şi asta deoarece sunt consideraţi ca fiind genul de blugi potriviţi mai ales pentru ţinutele casual, relaxate, urbane. Astfel încât de cele mai multe ori nu îţi poţi da seama cu ce arată mai bine: cu adidaşi sau cu pantofi cu toc.

Totul ţine de silueta fiecărei femei, astfel încât femeile înalte îşi pot permite să poarte blugii boyfriend rupţi cu tenişi, în timp ce femeile mici de înălţime trebuie să îi asorteze cu încălţăminte cu toc înalt, astfel încât să nu pară sa sunt înghiţite de aceşti pantaloni.

Noi vă asigurăm că o pereche de blugi boyfriend rupţi poate arăta mult mai sofisticat decât te-ai aştepta. Pentru a-ţi demonstra asta îţi prezentăm câteva idei de asortare a blugilor boyfriend rupţi.

Dacă te temi că blugii pot dezvălui prea multă piele, mergi pe varianta unor blugi boyfriend care să aibă un strat de pânză de bumbac dedesupt.

Pentru că efectul stă în contraste, asortează blugii boyfriend rupţi cu un top mai conservator. Poţi alege unul cu o structură bine definită. Gândeşte-te că mixezi elemente dure precum blugii boyfriend cu piese feminine. Un blazer sau o cămaşă cu volane sunt ideale pentru a combina blugii boyfriend rupţi şi pentru a obţine un look feminin.

Pentru un look mai clasic, asortează blugii cu piese clasice, feminine. O cămaşă albă masculină sau una cu volane, un blazer simplu sau o jachetă din stofa boucle, un top cu peplum sau unul petrecut sunt piese către care trebuie să îţi îndrepţi atenţia. Pantofii cu toc sun obligatorii pentru a da acestor ansamble un aspect feminin, însă vorbim despre pantofii finuţi, precum stiletto nude, nu de cei cu toc gros sau cu multe catarame. Poţi opta chiar şi pentru pantofi Oxford pentru un look office desăvârşit.

Pentru o ţinută de stradă asortează blugii boyfriend rupţi cu o cămaşă în carouri pe care să o legi în talie şi cu nişte tenişi albi. O şapcă şi un rucsac cu un imprimeu interesant vor completa de minune aceasta ţinută.

Te-am convins că merită să investeşti într-o pereche de blugi boyfriend rupţi?

Care este modalitatea ta favorită de a-i asorta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *