Cum să porţi bluzele din mătase

Combinaţii inedite pentru a ieşi din sfera banalului

Una dintre cele mai clasice şi vechi piese din garderoba feminină este cu siguranţă bluza din mătase. Indiferent dacă te îndrepţi spre birou sau eşti în căutarea unei ţinute de seară pe ultima sută de metri, o bluză de mătase îţi poate fi de mare ajutor.

Chiar dacă versatilitatea acestei bluze este vastă, din păcate ne rezumăm la a o asorta în acelaşi mod, cu aceleaşi piese vestimentare.

Nu ştii cum să o asortezi? Avem câteva sfaturi pentru tine.

Iată cum să porţi bluzele din mătase:

Bluza din mătase se potriveşte de minune cu blugi, pantaloni din stofă, fuste elegante. Cu alte cuvinte, se potriveşte cu aproape toate piesele pe care le ai deja în garderobă, tocmai de aceea dacă te gândeşti să îţi achiziţionezi una cu siguranţă o vei putea asorta cu ceva ce deţii deja.

Blugii şi topurile scurte reprezintă modalitatea perfectă de a adăuga o notă casual unei ţinute cu bluze din matase. De exemplu, poţi asorta bluza cu nişte blugi rupţi şi cu un top scurt pe care să îl adaugi peste bluză de mătase. Poţi opta să porţi nişte pantofi cu toc sau balerini cu vârf ascuţit în funcție de înălţime şi de ce ţi se pare că vine mai bine.

Pentru un look îndrăzneţ, asortează o bluză albă din mătase cu nişte pantaloni din piele şi cu o pereche de botine biker. Nişte cercei rotunzi de mari dimensioni, un ceas de designer şi o geantă mini de umăr cu un imprimeu interesant, precum cel din piele de şarpe sau animal print vor completa de minune aceasta ţinută.

Chiar dacă este o piesă clasică, nu trebuie neapărat să asortezi bluza din mătase cu alte piese plictisitoare. Tocmai asta este ideea: dacă vrei să ieşi în evidenţă trebuie să ai mai multă încredere în tine şi să faci combinaţii inedite. Iar pentru că investiţia într-o asemenea bluză nu este chiar cea mai mică, trebuie să îţi alegi unul sau mai multe modele de care să nu te plictiseşti şi să ai garanţia că le vei purta mult timp de acum înainte!

Prin alăturarea de texturi şi nuanţe deosebite vei obţine nişte ţinute foarte cool, la modă, care vor atrage doar priviri admirative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *