5 modele recomandate de sacouri elegante pentru damă

Alege stilul potrivit pentru tine!

Deoarece oferta este foarte variată, modele sunt extrem de diverse și gusturile fiecărei femei diferă, astăzi venim cu 5 modele recomandate de sacouri elegante pentru damă pe care le poți purta la evenimentele importante din viața ta.

  1. Sacoul negru

Nu se putea să începem decât cu celebrul sacou negru: indiferent de ocazie, de stilul personal sau de preferințe, orice femeie trebuie să aibă în garderobă cel puțin un sacou de culoare neagră. O croială ajustată pe corp dintr-un material de calitate va transforma sacoul negru într-o piesă care poate fi purtată într-o mulțime de combinații.

  1. Sacoul alb

Alternativa perfectă la sacoul negru este, evident, sacoul alb. Acesta are o notă distinctă și mai deosebită față de cel negru, fapt care restrânge ocaziile și ținutele la care poate fi purtat. Pe lângă toate acestea, trebuie să ai mare grijă atunci când îl porți pentru că și cea mai mică scamă sau cută se va vedea, dar atâta timp cât vei avea o ținută impecabilă, eleganța va fi la cote maxime.

  1. Sacoul cu o croială deosebită

La granița dintre sacoul alb și cel negru găsim sacoul cu o croială deosebită, fie într-una din aceste culori, fie în nuanțe puternice de roșu sau verde. Un rever asimetric, niște nasturi masivi sau o combinație de texturi și culori va da un alt înțeles eleganței dacă vei purta sacoul alături de piesele potrivite. Un asemenea sacou cere ca restul ținutei să fie foarte simplu pentru a nu depăși zona eleganței.

  1. Sacoul stil Chanel

Pentru acele femei care sunt în pas cu moda și își doresc să fie în rând cu tendințele, este cunoscut faptul că un sacou stil Chanel reprezintă eleganța la cele mai înalte cote. Fie că îl porți alături de o fustă asortată sau cu o pereche de blugi rupți, eleganța acestuia va rămâne aceeași. Materialul, croiala și accesoriile specifice unui asemenea sacou sunt elemente care te vor face să ieși din anonimat și să porți o piesă statement, fără vârstă.

  1. Sacoul de inspirație masculină

Ultima piesă dintre cele 5 modele recomandate de sacouri elegante pentru damă este sacoul de inspirație masculină. Acesta te poate ajuta să compui unele dintre cele mai feminine ținute, chiar dacă materialele și culorile nu sunt unele des întâlnite în rândul femeilor.

Indiferent de modelul pe care îl alegi, cel mai important lucru este să porți ținuta cu atitudine, iar eleganța unui sacou te va ajura să ajungi mai ușor în acel punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *