Cămăşi business pentru femei

Modele de cămăşi care dau viaţă ţinutei de birou

Garderoba pentru birou poate fi de cele mai multe ori un subiect epuizant şi obositor. Şi asta se întâmplă deoarece oricât ne-ar plăcea să ne testăm creativitatea, de cele mai multe ori suntem prinse între nuanţe sobre, siluete conservatoare şi linii structurate, cu toate că în funcţie de compania la care lucrăm, dress code-urile pot fi mai permisive sau mai stricte.

Un element esenţial în garderoba business feminină este cămaşa. Iar în funcţie de dress code-ul la care trebuie să te adaptezi, aceasta poate avea diverse modele: albă sau în culori sobre dacă dress code-ul este mai strict, sau cu diverse imprimeuri: dungi, flori, dacă dress code-ul este permisiv.

Cea mai potrivită camasa business este desigur cămaşa albă, deoarece poate fi purtată atâta cu un costum, cât şi cu o pereche de blugi. Şi în afară de asta poate fi asortată cu o gamă mai largă de articole vestimentare. Cămaşa albă este ideală pentru ţinutele minimaliste.

Şi cămaşa din denim poate fi o alegere inspirată. De ce? Pentru că până şi cele mai drastice şi sobre dress code-uri pot cuprinde o asemenea cămaşa. La birou o poţi urta cu o fustă midi a la Audrey Hepburn, cu pantaloni culottes, cu pantaloni slim la dungă şi cu o fustă conică. Pentru a fii sigură că ţinuta ta este impecabilă, alege modele de fuste şi pantaloni cu talie înaltă şi optează pentru pantofi cu toc mediu sau înalt, în funcţie de cum te simţi bine.

Cămaşa în carouri sau cămaşa cu model tartan, cum mai este cunoscută, va putea completa foarte bine ţinuta de birou. O poţi include într-un ansamblu minimalist, alături de pantaloni drepţi, o fustă conică sau o fustă din denim. De asemenea, poţi da naştere unei ţinute office ireproşabile dacă porţi cămaşa în carouri pe sub un pulover tricotat. Alege ca puloverul să fie într-una din nuanţele care se regăsesc pe cămaşă sau într-o nuanţă neutră.

Cămaşa cu imprimeuri florale poate da viaţă unei ţinute de birou. Totuşi, alege o cămaşă cu un fundal bleumarin sau în altă nuanţă închisă şi flori nu foarte colorate. Asorteaz-o cu nişte blugi sau pantaloni de costum.

Ţinutele pentru birou nu trebuie să fie plictisitoare. Cu o cămaşă bine aleasă te vei putea face cu siguranţă remarcată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *