Cizme peste genunchi cu toc

Adoptă un stil sexi și feminin!

Cizmele peste genunchi cu toc sunt unele dintre cele mai versatile, feminine și atrăgătoare perechi de încălțăminte, care te vor ajuta să ai ținute stylish chiar și iarna.

Chiar dacă pe timpul iernii am putea fi tentate să alegem ținute cât mai groase, cizme cât mai călduroase și haine care poate nu ne avantajează, cizmele peste genunchi cu toc te vor scăpa de problema frigului și te vor ajuta să obții un look ca la carte. Fiind atât de lungi pe picior, poți alege să le porți fie cu pantaloni strâmți, fie cu fuste și rochii de orice lungime îți dorești.

Cel mai mare avantaj al unei perechi de cizme peste genunchi cu toc este că îți vor alungi picioarele, asta dacă ști cum să le combini în perfectă armonie cu restul ținutei și chiar și cu tipul siluetei tale. Fiind atât de versatile, acestea pot face o tranziție foarte ușoară de la o ținută de zi la una de seară. Înlocuiește pantalonii și cămașa din timpul zilei cu o fustă mini și un top din catifea sau cu reflexii strălucitoare și ești gata de o petrecere alături de prieteni.

Cizmele peste genunchi cu toc vin într-o mulțime de stiluri, culori și materiale și chiar și înălțimea și forma tocului variază. De la clasicul toc cui, înalt și robust la modele de tocuri mai groase și nu atât de înalte, aceste cizme nu te vor priva de nicio altă calitate pe care o au cizmele clasice. Forma piciorului, conformația siluetei și chiar și înălțimea ta, sunt elemente cu o importanță majoră atunci când vine vorba să alegi perechea potrivită de cizme peste genunchi cu toc. Ia în considerare și locul unde vrei să le porți, tipul de eveniment și dă frâu liber imaginației. Dacă îți dorești să șochezi și să atragi toate privirile, apelează la o pereche de cizme dintr-un material mai deosebit, de genul unui animal print sau a unor reflexii metalice.

Tocurile pot face o diferență majoră în cadrul oricărei ținute și ca atare acestea ar trebui să se regăsească în orice garderobă. Completează-ți colecția de încălțăminte cu o pereche de cizme peste genunchi cu toc și fi gata să atragi toate privirile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *