Cizme de iarnă cu platformă

Întâmpină iarna cu stil!

Dacă ești adepta încălțărilor înalte, cu talpă groasă sau cu platformă, iarna nu ar trebui să te scoată din ritm și ca atare îți prezentăm astăzi cizmele de iarnă cu platformă.

Platforma unei perechi de cizme de iarnă poate fi privită din două puncte de vedere: te va face să pari mai înaltă, cu picioare mai lungi și cu o siluetă mai suplă și în al doilea rând va crea un strat de protecție între betonul rece sau suprafața pe care pășești și picioarele tale. O pereche de cizme de iarna autentice sunt confecționate din materiale calitative, durabile și ca un bonus, unele dintre ele sunt îmblănite, astfel încât nu vei avea de a face cu frigul de afară.

O pereche de cizme de iarnă cu platformă de calitate va avea o talpă impermeabilă, solidă și cu anumite striații care îți vor permită să pășești chiar pe cele mai alunecoase și nesigure suprafețe. Aceste sunt ideale pentru un look casual, numai bun de mers la locul de muncă sau să ieși cu prietenele la o băutură caldă. Cizmele de iarnă cu platformă de genul acesta arată foarte bine integrate în outfituri formate din mai multe straturi, alcătuite pe baza celebrului „layering”, numai bune pentru zilele de iarnă cu ninsoare și temperaturi scăzute.

Ținutele mai elegante sau cu o tușă glamuroasă nu trebuie să aibe de suferit pe perioada iernii pentru că sunt disponibile modele de cizme de iarnă cu platformă care întrunesc orice nevoie din acest punct de vedere. Fie că vorbim despre o platformă care se vede sau una incorporată suplimentată de un toc înalt, cizmele acestea sunt numai bune pentru ținutele de seară, pentru petrecerile din preajma sărbătorilor de iarnă sau orice alt eveniment care impune un look cu atitudine. Cizmele de iarnă cu platformă nu vor trece neobservate, iar din prima clipă când îți vei face apariția, vei atrage toate privirile.

Când vine vorba de confort și de stil, nu ar trebui să faci niciun compromis, iar cizmele de iarnă cu platformă te vor ajuta să depășești anotimpul rece purtând cele mai reușite ținute de până acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *