Cizme înalte de vară

Pentru ce modele să optezi

Ştim cu toţii că de cele mai multe ori atunci când vorbim de încălţămintea specifică sezonului de vară ne vin în minte sandalele, espadrilele, tenişii, nicidecum cizmele. Însă, contrar aşteptărilor, cizmele se pot încadra în acest peisaj. Desigur, trebuie să fie atmosfera perfectă pentru a le purta.

Nu te gândi că cizmele de vară sunt extrem de incomode. Acestea nu sunt realizate din materiale care captează căldura, precum pielea naturală. Există modele strict realizate pentru acest sezon, din materiale textile, materiale uşoare, cu decupaje, care lasa pielea să respire.

Nişte cizme inalte de vară şi nişte pantaloni scurţi din denim fac perechea perfectă. Însă, pentru a purta o asemenea ţinută trebuie să fii îndrăzneaţă şi pregătită să atragi toate privirile.

De obicei, pentru a echilibra lucrurile, având în vedere că purtam cizme, se recomandă asortarea acestora cu piese vestimentare foarte lejere: rochii vaporoase, rochii din in, pantaloni scurţi sau fuste mini.

Poţi încerca, de exemplu, o pereche de cizme înalte de vară din piele întoarsă, aerisite şi perforate. Dacă ai picioare subţiri, le poţi pune în evidenţă alegând un model care se poate strânge în jurul gleznei. Aceste cizme sunt ideale pentru o ţinută lejeră de vară, o ieşire la terasă, o plimbare de seară prin parc sau o petrecere cu prietenii în aer liber. Doar asigură-te că sunt confecţionate din materiale de calitate, care să menţină piciorul aerisit.

În categoria cizmelor înalte de vară intra şi cizmele gladiator. Foarte chic, lejere şi de obicei cu talpa subţire acestea reprezintă adiţia perfectă pentru orice zi de vară, indiferent că te afli în concediu sau ai treabă prin oraş. Le poţi asorta la aproape orice ţinută de vară, mai ales dacă optezi pentru unele aurii, negre, argintii sau în nuanţe nude. Asemenea cizme sunt în mare vogă şi în tendinţe de multe sezoane încoace, aşa că nu trebuie să îţi faci griji că se vor demoda prea curând.

Aşadar, caută modele de cizme înalte dedicate 100% verii. În acest fel vei regăsi o mulțime de outfituri care se pot potrivi cu cizmele înalte. Modelele cele mai uşor de purtat ţinând cont de temperaturile ridicate sunt cele realizate din materiale uşoare precum: pânza, dantela sau pielea subţire, maleabilă.

Tu ai purta cizme înalte de vară?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *