Cizme din piele întoarsă peste genunchi

Câteva trucuri pentru ţinute corecte

Cizmele din piele întoarsă nu sunt foarte uşor de asortat la ţinutele de iarnă, mai ales dacă ai tendinţa să mergi mult pe jos, motiv pentru care materialul s-ar putea deteriora destul de rapid. Cu toate acestea, nu este imposibil să le porţi – iar în momentele respective cu siguranţă vei reuşi să atragi multe priviri admirative.

Cizmele din piele întoarsă peste genunchi sunt ideale pentru ocaziile speciale în care vrem să ne simţim atrăgătoare şi foarte stilate. Aşadar, sunt cea mai bună variantă în acest sezon, având în vedere că îţi oferă un look încărcat de senzualitate şi deosebit de sexy. Indiferent că optezi pentru un model cu talpa plată sau cu toc înalt, cizmele peste linia genunchiului reuşesc să îţi alungească picioarele, oferind o notă sofisticată oricărui look.

Încearcă să porţi cizmele din piele întoarsă peste genunchi cu rochii largi sau cu pulovere supradimensionate. De asemenea, fustele mini sunt potrivite, însă nu cele mulate pe corp, cele din urmă fiind mult prea sexy pentru aceste cizme.

Niciodată rochia sau fusta aleasă nu ar trebui să depăşească linia cizmelor.

Iar în ceea ce priveşte pantalonii, poarta-i pe cei mulaţi, pe picior.

Alege să porţi o singură culoare în nuanţă cu cizmele. O ţinută monocromă te va ajuta să creezi un echilibru vizual. În cazul în care cizmele sunt de culoare neagră, poţi folosi alb, bej sau culori pastel în ţinutele tale, pentru un efect wow.

Nu în ultimul rând, ţine cont de ce te avantajează, de formele şi silueta ta.

Cizmele peste genunchi subţiază şi alungesc piciorul, însă dacă eşti mai mică de statură sau ai gambele mai groase trebuie să eviţi modelele fără toc, care îţi fragmentează silueta şi îţi scot în evidenţă defectele. Alege doar cizme din piele intoarsa peste genunchi cu toc. Însă dacă eşti înaltă şi ai o siluetă subţire, poţi alege chiar şi modele fără toc, însă şi cu toc – trebuie să fii atentă că acestea să îţi vină turnate pe picior.

Dacă vei ţine cont de aceste lucruri cu siguranţă o să reuşeşti să porţi corect cizmele din piele întoarsă peeste genunchi! Aşteaptă-te să faci impresie sezonul acesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *