Blugi la moda pentru vara lui 2015

Blugii sunt unul din tipurile de imbracaminte care sunt purtati de toata lumea, indiferent de sex sau generatie, avand un stil aparte si fiind mai lejer de purtat. Sunt multe tipuri de blugi, iar noi va vom da cateva sugestii de tipuri de blugi pe care le puteti purta in vara urmatoare:

Blugii din combinatii de materiale – sunt o tendinta interesanta a noului sezon (imbracamintea din tesaturi combinate), aparand in colectii precum cea de la Alberta Ferretti, cu o combinatie de denim in partea de jos si alte tipuri de materiale in parte de jos.

Blugi scurtati – Unul dintre cei mai mari creatori de moda a mizat in acest sezon pe blugii albastrii, clasici si suflecati. E vorba de Gucci, faimosul brand de haine italian, care a oferit o versiune simpla, fara incretituri si scurta a acestor blugi.

Blugii “boyfriend” – acestia sunt blugi cu talie joasa, largi si cu decoruri haotice. Acest tip de blugi a cucerit garderobele domnisoarelor in ultimele sezoane, iar si in acest sezon probabil ca ii veti vedea pe strada si prin cluburi.

Blugii cu decoratiuni – in aceasta vara designerii au venit cu idei de margele, stifturi, paiete, insertii de dantela si insigne pentru decorarea blugilor, nefiind niste reguli anume in decorarea acestora. Multe case de moda au preluat acest stil, printre cele mai importante numarandu-se Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier, Yoga sau Gucci.

Blugii “skinny”- blugii skinny par a nu fi la fel de la moda pe podiumuri in aceasta vara, previziunile spunand ca in urmatoarea perioada ar trebui sa cautam ceva diferit. Si nu ducem lipsa de modele, dupa cum puteti vedea mai sus.

Suntm mai multe tipuri de blugi din care puteti alege, iar daca doriti si alta imbracaminte de vara, recomandam magazinul Star Shines (il puteti accesa aici), unde puteti comanda ce va doriti din colectia lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *