Cu ce se poartă blugii cu talie înaltă

Idei de ţinute la îndemână pentru orice femeie

Blugii cu talie înaltă nu sunt potriviţi pentru orice siluetă, motiv pentru care este foarte important să ştii cum să alegi modelul care te avantajează şi care îţi scoate în evidenţă calităţile. Sunt la modă, însă aduc un aer uşor retro oricărei ţinute, deosebit de feminin.

Iată pe cine avantajează blugii cu talie înaltă:

În primul şi în primul rând, silueta clepsidră este cea care se potriveşte de minune pentru acest tip de pantaloni, întrucât ei vor reuşi să sublinieze frumos talia şi să scoată în evidenţă şoldurile apetisante.

Aceşti blugi cu talie inalta sunt ideali chiar şi pentru femeile de înălţime mică sau medie, întrucât adăugă câţiva centimetri în plus. Desigur, dacă sunt purtaţi cu încălţăminte cu toc înalt. Dacă eşti foarte slabă, poţi totuşi să porţi blugii cu talie înăltă chiar şi cu adidaşi, însă ai grijă să adaugi în partea de sus un top scurt sau să bagi bluza în pantaloni.

Chiar şi dacă ai puţină burtica poţi purta cu încredere blugii cu talie înaltă. Tot ce trebuie să faci este să adaugi un cardigan şi o curea în talie, astfel încât să dai iluzia unei siluete plăcute.

Cu ce se poartă blugii cu talie înaltă

Pentru că este încă frig afară, îţi venim în ajutor cu câteva idei potrivite pentru dimineţile răcoroase de primăvară.

Aşadar, poartă blugii cu talie înaltă cu tricouri simple sau cu imrpimeuri grafice, pe care să le bagi în pantaloni. Nişte sneakersi şi un palton lung vor completă de minune aceasta ţinută. Este o ţinută casual, numai bună pentru o plimbare lejeră sau pentru o ieşire la cafea dis de dimineaţă cu prietenele.

Pentru un look casual chic, poartă blugii cu botine cu toc mediu gros şi cu cămăşi cu tentă masculină. Pentru a echilibra puţin acest gen de ţinută, adăugă un ruj roşu pe buze şi adoptă o atitudine seducătoare.

Blugii cu talie înaltă sunt ideali chiar şi pentru ţinutele elegante. Adaugă o cămaşă din mătase, nişte stiletto şi o Fedora! Ai obţinut ţinuta perfectă pentru o seară la teatru, o ieşire la restaurant sau un party.

Este timpul să scoţi şi tu blugii cu talie înalta din dulap şi să îi porţi! Sunt încă la modă! Şi încă cum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *