Balerini de piele

Cel mai potrivit material pentru încălţăminte

În ultima vreme, balerinii au devenit piese basic în garderoba feminină. Dacă până acum nu erai foarte încântată de modelele de balerini cu vârful rotunjit şi evitai să îi incluzi şi în ţinutele tale, tendinţele din ultima perioadă au adus în atenţia noastră balerinii cu vârf ascuţit, care sunt mult mai rafinaţi şi pot duce la un alt nivel orice ţinută.

Însă, dacă până acum nu ai apucat să porţi balerini, noi îți recomandăm să alegi unii din piele deoarece tind să reziste mai mult în timp și te pot feri de anumite neplăceri pe care balerinii din materiale sintetice ți le pot produce.

De ce să alegi balerini de piele? Este simplu: pentru că piciorul are nevoie să respire, iar de cele mai multe ori încălţămintea ieftină nu este cea mai potrivită soluţie, pentru că ne putem alege cu boli de piele sau cu miros neplăcut de picioare. Aşadar, trebuie să alegem materiale de calitate pentru încălţăminte, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să scoatem ceva mai mulţi bani din buzunar. Însă, având în vedere că pielea este foarte rezistentă, achiziţionarea unor balerini din piele poate fi o investiţie bună deoarece te pot ţine ani la rând.

Însă, ţine minte să nu porţi balerinii din piele vara, când temperaturile sunt insuportabile, deoarece vara chiar şi pielea se poate încinge. Îi poţi purta primăvara, toamna sau chiar vara, însă pe seară când este mai răcoare. Pe perioada verii balerinii din pânză sunt cei mai potriviţi.

Pe piaţă putem regăsi o mulţime de modele de balerini de piele, modele superbe încât o să ţi se pară imposibil să alegi doar unul. Poţi opta pentru balerini simpli, în stil minmalist sau pentru modele color blocking, balerini cu fundiţă, cu broderie, multicolori sau în nuanţe metalice.

Ce este cert este că de o pereche de balerini de piele te poţi îndrăgosti foarte uşor, pentru că sunt eleganţi şi casual în acelaşi timp şi mereu la îndemână când eşti pe fugă şi nu mai ai timp nici măcar să îţi legi şireturile.

Aşa că, ce spui? Merită să investeşti într-o pereche de balerini de piele? Noi credem că da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *