Cum îţi alegi tricoul polo din bumbac

Sfaturi pentru bărbaţi

Sezonul călduros a sosit şi cu siguranţă ai trecut deja la îmbrăcăminte mai lejeră. Una din piesele de rezistenţă ale verii pentru orice bărbat este tricoul polo din bumbac. Are o notă de stil în plus faţă de tricoul basic şi poate fi purtat la mai multe ocazii.

Însă, înainte de a-ţi alege un tricou polo, trebuie să ştii ce să ai în vedere:

Cum îţi alegi tricoul polo din bumbac.

Având în vedere că tricoul polo are la origine cămaşa clasică, gândeşte-te să îţi achiziţionezi un model pe care să îl poţi purta în mai multe situații. De exemplu, dacă îţi vei alege tricoul într-o nuanţă neutră: gri, bej, alb, negru, bleumarin, îl vei putea purta chiar şi la birou, sau dacă plănuieşti să mergi la o întâlnire romantică.

Aceste tricouri polo bumbac în nuanţe aprinse nu se vor potrivi oricui. Ţine cont şi de nuanţa tenului înainte de a-ţi cumpăra unul.

Fii foarte atent şi la croiala tricoului, deoarece trebuie să fie în armonie cu constituţia ta. Ţine minte că deşi tricourile polo pentru bărbaţi par a fi toate la fel, există anumite croieli care te pot avantaja sau dezavantaja.

O altă regulă de care trebuie să ţii cont în momentul în care alegi să achiziţionezi un tricou polo din bumbac este lungimea acestuia. Alege-ţi măsura care ţi se potriveşte. Până nu demult lungimea tricoului polo era în strânsă legătură cu mărimea acestuia, însă recent am început să întâlnim destul de mari diferenţe între acestea. De exemplu un tricou polo de mărime S, poate să fie foarte lung. Așa că nu cumpăra niciodată fără să îl probezi, sau fără să verifici măsurile de pe site în cazul unei comenzi online. Alege tricoul care se potriveşte conformaţiei corpului tău, care să nu fie nici prea lung, nici prea scurt. Şi să nu fie mulat!

După ce te-ai orientat asura acestor lucruri, poţi merge cu încredere la cumpărături. Ţine cont de ele şi cu siguranțăvei găsi ceva care să ţi se potrivească de minune. În plus, fiind un item smart casual, adică undeva la graniţa dintre vestimentaţia elegantă şi cea relaxată, este suficient de versatil, încât să fie purtat atât la ieşire la bere cu băieţii cât şi la birou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *