Upload muzica

upload muzicaUpload muzica

Portalele de video si audio sharing nu au fost foarte apreciate, la inceput, de catre casele de discuri, care acuzau pierderi financiare. Intre timp majoritatea artistilor, chiar si cei consacrati, se bucura de promovare prin intermediul site-urilor precum youtube, youclubvideo ori trilulilu. Uploadul de muzica a devenit o competitie pentru unii dintre utilizatorii de internet, castigatorul fiind desemnat de numarul mai mare de vizualizari al pieselor uploadate de acestia.

Multi inteleg prin upload de muzica o forma de piratare, insa de cele mai multe ori nu este cazul sa ajungem la dezbateri pe baza drepturilor de autori. Piesele incarcate pe site-urile de video & audio sharing pot fi productii ale utilizatorilor de internet care doresc sa isi promoveze intr-un fel sau altul talentele muzicale.

Pentru cei care nu doresc sa se complice cu upload-ul unui fisier media pe care apoi trebuie sa il modifice adaugandu-i efecte video, a aparut sectiunea de upload muzica de la Youclubvideo.com – care permite incarcarea pe server si apoi vizualizarea, preluarea prin embed ori link a unei piese fara mari eforturi si in cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *