Videoclipuri manele

videoclipuri maneleVideoclipuri manele

Manele sunt un gen de muzica destul de apreciat de catre romani. Se asculta acasa, se asculta in masina, se asculta la petreceri si chiar si in mijloacele de transport in comun. Putem chiar sa spunem ca manelele sunt cel mai comercial gen de muzica de la noi din tara, avand probabil si numarul ce mai mare de CD-uri vandute. Totusi, manele pierd teren atunci cand vine vorba de videoclipuri.

Povestea in videoclipurile manelelor

Videoclipurile pentru manele nu ruleaza pe toate televiziunile ci doar pe cateva, dedicate acestui gen si muzicii populare. Videoclipurile manelelor nu contin o poveste care sa poata fi urmarita de la inceput la sfarsit si nu par a avea vrei legatura intre scenele prezentate. Videoclipurile manenelor contin in cele mai multe dintre cazuri scene cu masini luxoase si cu bani.

Unele dintre cele mai amuzante videoclipuri de manele au fost firmate in hoteluri sau chiar in parcuri. Pentru cei ce doresc sa vada o colectie de videoclipuri manele pentru a studia mai multe dintre scene, exista si o noua sectiune pe portalul de video sharing youclubvideo.com : videoclipuri manele. Articolul este deschis la comentarii, asteptam parerile celor care asculta manele si care au studiat videoclipurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Index