Târgul de Carte Gaudeamus, organizat la Mamaia între 11 şi 15 august

Targul de carte Gaudeamus din Mamaia a ajuns la a IV a editie, organizata in perioada 11-15 august 2012 in fata studioului Radio Vacanta din Mamaia. Targul isi asteapta vizitatorii cu carti, taifasuri scriitoricesti si expozitii, dupa cum informeaza organizatorul evenimentului Radio Romania.

Târgul de Carte Gaudeamus Mamaia este un eveniment cultural expoziţional organizat de Radio România, în parteneriat cu studioul teritorial Radio România Constanţa – Radio Vacanţa.

Gaudeamus Mamaia 2012 reprezintă ultima oprire a Caravanei Gaudeamus din acest an, o ediţie specială care aduce o cifră rotundă în cadrul târgurilor organizate de Radio România, fiind evenimentul cu numărul 70 din seria evenimentelor cuprinse în Programul Lectura.

Cărţi proaspete şi îmbietoare, taifasuri scriitoriceşti şi o atmosferă de destindere intelectuală sau pur şi simplu de vorbărie cu miez despre cărţi şi autorii lor – astfel îşi va aştepta târgul vizitatorii, timp de cinci zile pe litoral, potrivit organizatorilor.

Invitaţii speciali ai târgului vor fi elevii din cadrul Consiliului Judeţean al Elevilor din Constanţa, care vor participa la evenimente şi vor organiza, pe 14 august, o dezbatere despre atractivitatea lecturii în rândul tinerilor de astăzi.

Târgul poate fi vizitat din 11 până în 15 august, zilnic, între orele 16.00 – 23.00. Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *