ADP a pus in vanzare abonamentele TelPark pentru 2012

Administratia Domeniului Public din Timisoara a pus in vanzare incepand cu miercuri, 1 februarie 2012, abonamentele telpark de parcare pentru 2012, dupa ce tarifele TelPark a fost majorate cu 10 % intr-o sedinta a Consiliului Local Timisoara din aceasta saptamana.

Un abonament general pentru o luna de parcare costa 42,84 de lei in 2012, iar un abonament trimestrial costa 122,85 de lei. Abonamentul general anual ajunge la 450,34 de lei pe an. Abonamentele TelPark la purtator, transmisibile, costa 85,68 de lei cel luna, cel trimestrial costa 245,70 lei iar cel anual costa 900 de lei.

Pentru abonamentul de locatar, care ofera drept de stationare in vecinatatea imobilului proprietarului, pe o raza de pana la 50 de metri, soferii trebuie sa scoata din buzunar 51 de lei.

Pentru tichetele TelPark tariful este de 1,5 lei pe oră, respectiv 10 lei pentru cele universale valabile o zi. În parcările cu bariere conducătorii auto vor plăti tot 3 lei pe oră.

Pe străzile din zona pieţelor agroalimentare din Timişoara staționarea va fi limitată la maximum două ore și se va putea parca doar cu tichete, şoferii fiind nevoiţi să plătească 1,5 lei pe oră. Atenție, în aceste perimetre nu sunt valabile abonamentele Telpark. Este vorba de Piaţa Iosefin, strada Iancu Văcărescu (între Splaiul Tudor Vladimirescu şi Regele Carol I), bulevardul Regele Carol I (între Văcărescu şi Iuliu Maniu), Piaţa Badea Cârţan, Splaiul Industria Lânii (Splaiul Protopop Meletie Drăghici), Piaţa 700, străzile Sf. Ioan, Coriolan Brediceanu şi Nikolaus Berwanger.

Pensionarii care primesc pensii de asigurări sociale de stat, pensii militare, pensii de agricultor sau altele, a căror valoare cumulată cu alte indemnizații sau drepturi bănești acordate în baza unor acte normative speciale nu depășește nivelul unui salariu minim brut pe economie beneficiază de o reducere de 50 la sută la abonamentele TelPark.

Casieriile ADP de pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, de unde pot fi achiziționate abonamentele TelPark, funcționează de luni până vineri între orele 8.00-14.00 și 15.00-20.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *