Targ de nunti la Iullius Mall Timisoara in 3-5 februarie 2012

La Iullius Mall Timisoara poti face pregatirea unei nunti perfecte in acest sfarsit de saptamana, pentru ca aici are loc traditionalul Targ de nunti, una dintre cele mai importante manifestari de genul din zona. Aproape 100 de firme ofera diverse servicii si produse legate de nisa nuntilor.

Timp de 3 zile, de vineri pana duminica, la demisol, parter si la etajul mall-ului din Timisoara veti putea vedea peste 100 de expozanti prezenti la eveniment cu o larga gama de servicii, idei si sfaturi legate de pregatirea unei nunti.

Misiunea îndrăgostiţilor va fi cu siguranţă mai uşoară pentru că vor găsi la Iulius Mall ultimele tendinţe în materie de decoraţiuni de nuntă, aranjamente florale, invitaţii, mărturii, torturi, restaurante, sonorizări, fotografi, cameramani şi verighete. Pentru domnişoarele care sunt în căutare de rochii de mireasă moderne sau clasice, simple sau dantelate, dar şi pentru domnii ce îşi doresc un costum de mire elegant croit, pentru cei ce încă nu şi-au achiziţionat verighetele, firme specializate îi aşteaptă cu propuneri diversificate. Meniuri pentru cele mai sofisticate gusturi, torturi migălos pregătite, decoraţiuni fastuoase şi aranjamente florale impresionante, invitaţii de nuntă originale, servicii foto-video-sunet şi artificii  – toate acestea sunt ofertele pe care viitoarele cupluri le vor găsi la Târgul de nunţi de la Iulius Mall.

Evenimentul este specializat în prezentarea de servicii şi produse absolut necesare pentru organizarea celui mai important eveniment din viaţa unui cuplu. Târgul se va desfăşura la Iulius Mall Timişoara, în perioada 3-5 februarie 2012, vizitatorii fiind aşteptaţi între orele 10 – 22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *