Hagi si Popescu se gandesc sa cumpere un club de fotbal

hagi si popescuHagi si Popescu se gandesc sa cumpere un club de fotbal

Cei doi coechipieri in "echipa de aur" a Romaniei par a avea planuri marete. Gica Popescu a declarat ca ar fi interesat sa investeasca intr-un club din Liga 1. "Baciul" crede ca se pot realiza multe in fotbalul din Romania, dar ca pentru moment ideile sale nu pot fi materializate, pentru ca ar fi dorit sa preia un club impreuna cu alti jucatori, pentru ca singur nu are puterea financiara sa duca in spate un club mare, precum Steaua.

Totusi, Popescu a facut un plan in care Gica Hagi si Ilie Nastase ar urma sa faca parte din actionarii principali ai Stelei, dupa ce Gigi Becali face tot felul de declaratii contradictorii. Patronul Stelei declara fie ca vrea sa vanda, fie ca nu mai vrea sa vanda si ca poate sa tina clubul inca 100 de ani, doar ca nu vrea sa riste averea familiei.

Asta se intampla dupa ce zilele trecute s-a lansat un mare scandal, pe baza faptului ca Becali a pierdut peste 1 milion de euro la ruleta, in cazinou.

"N-aş veni să fiu doar un simplu actionar, aş vrea să am o putere financiară care să-mi permită să am propriu meu club, dar nu aş face acest lucru singur, ci alături de alţi foşti coechipieri din "Generaţia de Aur". Hagi, Dan Petrescu, Stelea, să facem un club frumos, să fie altceva în campionatul nostru. Sunt doar vise, dar sper să le materializăm" a declarat Popescu, pentru prosport .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *