Angelina Jolie si Brad Pitt se muta in casa noua

angelina jolie and brad pittAngelina Jolie si Brad Pitt se muta in casa noua

Cei doi actori au renuntat la castelul in care locuiau in Franta si au recis sa revina in Statele Unite, unde si-au inchiriat una dintre cele mai mari vile. Supercasa din Long Island a fost inscrisa in topul Forbes al celor mai scumpe zece case din Statele Unite si valoreaza 60 milioane de dollari.

Cuplul de actori si cei sase copii ai lor par a nu se acomoda niciunde si schimbarile de resedinta par o obisnuinta. Ultima destinatie aleasa de Angelina si Brad este in Long Island, New York, aflata in apropierea lacului Sassafras. Cu toate acestea, Brad si Angelina nu au cumparat vila, ci doar au inchiriat-o, semn ca familia nu doreste sa petreaca prea mult timp nici in New York.

Proprietatea se intinde pe o suprafata impresionanta, de 19,4 hectare, iar nimeni nu stie care va fi chiria platita ce Brad si Angelina pentru imensa casa, comparabila foarte usor cu un castel.

Angelina Jolie pare foarte multumita de noua ei casa, dupa cum declara in presa. Actrita parea ingrozita de faptul ca trebuie sa faca "naveta" intre Statele Unite si Europa, iar faptul ca este acum mai aproape de locul de munca constituie un avantaj. Angelina se bucura acum si de faptul ca poate sta mai mult langa Brad si copiii ei.

sursa cancan

imagine : babble.com

copyright 2008-2009 JBV Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *