Dodean, favorita la castigarea europenelor de tenis de masa

Daniela Dodean este favorita numarul opt la câștigarea probei de simplu a Europenelor de tenis de masa, acestea debutand pe 17 octombrie 2012 in Herning, Danemarca. In cadrul probei de dubli, Dodean si Samara sunt cotate cu prima sansa la castigarea titlului european.

Delegația României care se va deplasa în Danemarca este formată din: Adrian Crișan, Andrei Filimon, Constantin Cioti, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Cristina Hirici, Camelia Poștoacă și Andrada Vincze.

În probele de simplu, Adrian Crișan și Elizabeta Samara figurează ca favoriții numărul 5, iar Daniela Dodean (CSM Arad) este pe poziția a 8-a în rândul favoriților. Dintre sportivii noștri o mai regăsim pe lista favoriților în proba de simplu feminin pe Bernadette Szocs, care se găsește pe poziția a 23-a.

În proba de dublu feminin, perechea Elizabeta Samara / Daniela Dodean este cotată ca favorită principală la câștigarea titlului european, iar la dublu masculin, Adrian Crișan și Andrei Filimon sunt pe locul 13 în topul favoriților la cucerirea medaliei de aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *