Un nou patinoar in Timisoara

Un nou patinoar a fost inaugurat in cursul zilei de astazi, la ora 13, in parcarea de la Directia de Finante, in apropiere de Piata 700, Timisoara. Patinoarul Parking Ice Arena se intinde pe o suprafata de 400 de metri patrati, iar amenajarea lui s-a realizat de catre doua companii private.

In timp ce intrarea pentru adulti va 8 lei, iar inchirierea tot atat, elevii si pensionarii se vor putea bucura de reduceri considerabile, biletul de intrare pentru ei fiind de 4 lei, iar cel pentru inchirierea patinelor tot 4 lei. De asemenea de reducere vor putea beneficia si grupurile sau familiile cu minim 3 membri, iar in ultima jumatate de ora, atat cumpararea biletelor de intrare, cat si inchirierea patinelor vor putea fi realizate la jumatate de pret. Persoanele cu dizabilitati care pot practica acest sport vor avea accesul gratuit intr-un anumit interval orar.

Parking Ice Arena va fi deschis intre orele 12:00-21:30 pe toata perioada iernii, iar in perioada vacantei de sarbatori programul va fi prelungit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *