Strada Eugeniu de Savoya blocata de Aquatim

Soferii aflati astazi in zona din centru, mai exact pe strada Eugeniu de Savoya asteptand sa faca dreapta pe strada Emanoil Ungureanu si-au inceput dimineata cu nervi din cauza unei dubite a companiei Aquatim care a oprit chiar in mijlocul strazii, fiindca in zona tocmai se realizau lucrari.

Cei de la Aquatim au oprit circulatia fara sa monteze inainte indicatoare care sa-i atentioneze pe soferi ca se executau lucrari. Astfel, conducatorii auto s-au gasit in imposibilitatea de a se deplasa: in dreapta masina Aquatim bloca drumul, strada din partea stanga era cu sens unic, iar inainte era strada Marasesti, destinata doar pietonilor.

O coloana de masini s-a format pe strada Eugeniu de Savoya, iar soferii au ales in cele din urma sa mearga pe contrasens, pentru a ajunge la serviciu.

Muncitorii Aquatim aflati in zona au spus ca Politia ar fi trebuit sa se ocupe cu montarea indicatoarelor prin care sa fie atentionati soferii ca strada va fi inchisa pentru efectuarea lucrarilor de reparatie, insa reprezentantii acesteia s-au aflat in zona doar pentru 20 de minute, fara a monta vreun indicator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *