Targ de joburi la Suceava

Cei care doresc sa-si gaseasca un loc de munca sau sa primeasca mai multe informatii despre locurile de munca disponibile la momentul actual pe piata sunt asteptati vineri la targul de joburi din Suceava.

Targul locurilor de munca din Suceava va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, pe 29 martie, la Casa de Cultura Suceava si va fi organizat de societatea Ethos SRL in colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Suceava.

Targul va incepe la ora 10 si le va oferi celor care se afla in cautarea unui loc de munca posibilitatea sa discute cu mai mult de 30 de agenti economici. Cele mai multe posturi vor fi cele de lucrator comercial, frizer, conducator auto sau operator calculator.

Desi bursa locurilor de munca ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani la Casa de Cultura Suceava se adreseaza in principal celor 210 persoane care au reprezentat grupul tinta in cadrul proiectului “Formarea profesionala pentru dezvoltarea resurselor umane din mediul rural, in judetul Suceava” din care aceasta actiune face parte, la eveniment sunt asteptate si alte persoane care doresc sa-si gaseasca un loc de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *