Se deschide Targul de Craciun la Timisoara

Sambata, 1 decembrie, va avea loc deschiderea oficiala a Targului de Craciun de la Timisoara si tot odata se va porni iluminatul festiv pentru sarbatorile de iarna, urmand ca 500.000 de leduri si beculete sa coloreze strazile, pietele, podurile si fantanile din oras.

Spre deosebire de anii trecuti, cele 91 de casute care vor fi prezentela Targ vor fi amplasate in 3 zone, respectiv: Piata Victoriei, strada Marasesti si parcarea dela Modex, evitandu-se astfel aglomeratia in zona din centru. Mai mult, toate casutele vor avea cetina de brad ca parte din decor, vor fi dotate cu un sistem de iluminat special in interior si vor avea firmele din lemn pictate cu negru.

Parcarea de la Modexva fi zona cu mancare gatita, in timp ce in Piata Victoriei trecatorii vor putea gasi alimente ambalate, ornamente si alte decoratiuni pentru Craciun, dar si colaci secuiesti. Strada Marasesti va fi locul al carui public tinta sunt copiii. Acestia vor fi intampinati cu jucarii, ornamente, dulciuri si un atelier al lui Mos Craciun. Mai mult, ei se vor putea bucura aici de plimbari cu trenuletul adus chiar din Parcul Copiilor, care va fi in zona toata luna decembrie.

Targul de Craciun de la Timisoara 2012 va fi deschis pana la 3 ianuarie 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *