Bazinul din Dacia va fi redeschis publicului

Complexul Sportiv Bega din Timisoara a trecut anul acesta printr-o serie de reparatii incepute in primavara, iar Bazinul de inot din zona Dacia va fi din nou deschis publicului in mai putin de doua saptamani, asa cum au anuntat autoritatile locale.

Desi sportivii vor avea prioritate la bazinul din zona Dacia, accesul va fi liber si pentru timisorenii care doresc sa inoate.

Daca pentru sala de sport nu a fost nevoie de modificari majore, bazinul de inot a suferit o multime de modificari, de la faianta la instalatii sanitare si sistemele de iluminat.

Pentru accesul in bazin se va introduce un sistem cu carduri, nu pentru a plati ci pentru a ii oferi administratorului, Stefan Hrib, o evidenta a celor care vin la bazin pentru a face sport. In cazul in care se vor observa anumite intervale in care vin foarte multi oameni, atunci s-ar putea vorbi de o planificare a accesului, insa pana atunci accesul va fi liber pentru oricine doreste.

Capacitatea bazinului de inot din Dacia este de 60 de persoane, avand o lungime de 25 de metri si o latime de 15 metri.

Cu toate ca bazinul nu este un obiectiv nou, cei din primarie au dorit sa sarbatoreasca renovarile ce au avut loc prin taieri de panglica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *