Pasapoartele se elibereaza la Iulius Mall Suceava

In aproximativ doua lunii sucevenii isi vor putea face pasapoartele la Iulius Mall Suceava.

Serviciul Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple Suceava va functiona in curand la Iulius Mall Suceava din cauza faptului ca locul in care institutia functioneaza la momentul de fata nu ofera infrastructura necesara unui serviciu public de calitate.

Cei care pana acum aveau nevoie de pasaport se prezentau la casa aflata de pe strada Petru Rares din Suceava, unde inca mai functioneza Serviciul Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple Suceava. Din nefericire multi dintre ei erau nevoiti sa piarda timp pretios in cautarea unui loc de parcare, dat fiind faptul ca institutia nu dispunea de o parcare proprie. Pe langa faptul ca odata cu mutarea la Iulius Mall Suceava problema parcarilor va disparea, Serviciul Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple Suceava va fi scutit de la plata chiriei pentru noul spatiu si va plati doar cheltuielile cu utilitatile.

Odata cu mutarea sediului in cadrul Iulius Mall Suceava, Florin Sinescu spera ca institutia va putea oferi un serviciu public de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *