Balon cu aer cald in Banat

O timisoreanca pe nume Andreea Kremm a venit cu o idee care pe langa faptul ca este deosebita, bucura si multi timisoreni sau turisti dornici sa vada Banatul in detaliu.

Este vorba despre un balon cu aer cald care a costat 10.000 de euro si care acum ii plimba pe turisti si pe timisoreni deasupra Banatului.

Ideea de a cumpara un balon cu aer cald i-a venit Andreei in noaptea de revelion pe care a petrecut-o in Australia. Dorindu-si sa faca ceva deosebit, a descoperit ca putea zbura cu un balon cu aer cald, lucru pe care l-a si testat, fiind profund impresionata.

La intoarcere a decis sa-si cumpere propriul balon, pe care l-a luat de pe Ebay cu 10.000 de euro, desi nu stia nimic despre baloane, nici macar ca este nevoie de pregatire speciala si atestat pentru a-l putea conduce.

Intr-un final Andreea a inceput sa lucreze cu Nelu Glavan, singurul pilot atestat la acea vreme care putea conduce balonul cu aer. Astfel, noua luni mai tarziu, a avut loc primul zbor cu balonul dupa incheierea tuturor proceselor birocratice: inmatriculare, inregistrare, asigurare.

Cei care doresc sa faca o astfel de plimbare cu balonul de aer trebuie sa scoata din buzunar 100 de euro plus TVA, insa experienta este intr-adevar una unica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *